Učiteljica se na zabavi seksala s čak trojicom svojih učenika

seks, učiteljica
Učiteljica u srednjoj školi 'Cross' u Južnoj Karolini optužena je za seksualno općenje s tri učenika. Dvojica imaju 17, a jedan 18 godina. Kako je objavio Ured šerifa okruga Berkeley, nakon što je u četvrtak podignuta optužnica Ellen Lindsay Niemiec (29) sama je otišla na policiju u Summersvilleu. Niemiec je, kako je rekao njezin odvjetnik David Aylor, udana i ima troje djece, piše News.com.au.

Optužnica protiv nje je podignuta zbog seksualnog odnosa s tri učenika na privatnoj zabavi 11. travnja u njezinoj kući. No, to nije bio jedini seksualni odnos.

Počelo s prostotama na nastavi, završilo redovitim seksom

Mike Bosnak, odvjetnik koji zastupa trojicu dječaka, rekao je da je neprikladno ponašanje počelo u učionici za vrijeme nastave.

- Počelo je sa prostotama, a onda su prešli na razmjenjivanje SMS-ova. Slala im je svoje gole fotografije i slične stvari. I tada su se počeli sa seksualnim odnosima. To su radili u školi, a ponekad bi ona jednog od njih pokupila prije škole, nakon seksa bi ga odvezla u školu, a onda bi ga nakon škole opet pokupila pa bi se opet seksali - rekao je Bosnak. Policija je pokrenula istragu nakon što su dobili dojavu krajem prošlog mjeseca.

- Povjereni su joj učenici kako bi ih educirala i brinula o njihovoj dobrobiti. To je povjerenje narušeno - rekao je detektiv Brian Fenton.

Niemiec je odmah suspendirana s posla dok se ne završi istraga, no ona je kasnije sama dala otkaz.

Njezin odvjetnik tvrdi da je nevina i da ured šerifa do sada nije podastro neke konkretne dokaze.

24sata.hr