Učiteljica orgijala i drogirala se s učenicima!

Stacy Schuler je zbog veze s maloljetnicima u razdoblju od kolovoza do prosinca prošle godine osuđena na četiri godine u zatvoru, javlja Daily Mail.

Učiteljica tjelesnog izjavila je kako nije kriva, a održavanje orgija s alkoholom i drogama, grupnog seksa s učenicima pokušala je opravdati navodnom psihičkom bolešću.

Schuler, kojoj su prijetila desetljeća u zatvoru, plakala je dok joj je policajac stavljao lisice i odvodio je iz sudnice iz Lebanona u Ohiu. Za šest mjeseci imat će pravo na saslušanje za eventualno pomilovanje.

Sama započinjala seksualni kontakt

Učenici srednje škole Mason, koji su u doba incidenta imali po 17 godina, svjedočili su kako je pri susretima razvratna učiteljica pila, te je dobrovoljno sudjelovala u grupnom seksu, a čak je i sama započinjala kontakt.

Pri prvom incidentu, nakon nogometne utakmice, mladićima je napravila pića s votkom, s njima pušila marihuanu, a nakon što je jednog od njih izmasirala, spavala je s njim. U "igru" se priključio i drugi tinejdžer.

Psihologinja koja je svjedočila u korist obrane, rekla je kako su fizička i psihička bolest Stacy Schuler u kombinaciji s njezinom veganskom dijetom, uporabom alkohola i antidepresiva, onemogućili sposobnost učiteljice da razluči što je ispravno, a što nije.

Sudac nije prihvatio takve tvrdnje, rekavši joj da ona kao profesionalna osoba, koja radi u plemenitoj struci treba itekako dobro poznavati granicu dobrog i lošeg, a ona ju je na svoju štetu dobrano prešla te će za to biti i kažnjena.

Granica za stupanje u seksualni odnos s maloljetnikom u Ohiu je 16 godina, no u toj je državi nezakonito da učitelj stupa u odnose s učenikom.