Učinite ovo nakon seksa i bit ćete puno zadovoljniji | Hercegovina.Info

Učinite ovo nakon seksa i bit ćete puno zadovoljniji

Učinite ovo nakon seksa i bit ćete puno zadovoljniji
Parovi koji se maze nakon odnosa puno su više zadovoljniji svojim seksualnim životom od onih koji nakon seksa okrenu leđa jedno drugome i nastave gledati televiziju ili odu spavati.

Maženje nakon seksa, naime, puno više utječe na odnos između partnera od samog seksa. Istraživanje je provedeno na 335 sudionika, a prema kojem se ispostavilo kako su osobe koje su nakon vođenja ljubavi još ostale u krevetu samo 15 minuta i mazile se bile puno zadovoljnije od onih koji su imali i predigru i seks.

Na temelju ovog istraživanja parovima se stoga preporučuje:

1. Ostanite u krevetu još 15 minuta. Umjesto da nakon seksa otrčite pod tuš ili nastavite spremati kuću, ostanite se maziti još samo 15 minuta i tako ćete biti puno zadovoljniji vašim seksualnim životom.

2. Izrazite svoje osjećaje. Ne morate si govoriti kako umirete od ljubavi jedno za drugim, ali razgovarajte nakon seksa o svojim osjećajima i recite partneru/ici da ga volite.

3. Ostanite povezani. Ne samo emocionalno, već doslovno fizički. Dodirujte se rukama, igrajte se njezinom kosom, mazite ga po leđima... Nećete vjerovati koliko ćete nakon toga biti sretniji.

vecernji.hr