U potrazi ste za dobrim seksom? Otputujte u nepoznato

Da će im seks na putovanju biti 'iscjeljujući', misle čak tri četvrtine žena i muškaraca od 1529 ispitanih. Opuštanje i vođenje ljubavi na plaži privlačnim smatra 22 posto ispitanika, dok ih 19 posto misli da je to privlačno u gradovima poput Pariza ili Rima.

Krstarenje je privlačno za 15 posto ljudi, a devet je posto skromnih kojima je za igru pod plahtama dovoljan udoban krevet i doručak u nekom hotelu, dok je isti postotak zadovoljan seksualnim životom i na kampiranju, objavila je rezultate ankete društvena mreža Zoosk.com, prenosi večernji.hr.

Osim eksplozije strasti, parovi se često brinu kako će cijelo putovanje proći i hoće li se zaista moći u potpunosti opustiti i uživati. Brinu se hoće li se posvaditi jer jedan drugome idu na živce, kako će proteći putovanje do odredišta te hoće li im nestati tema za razgovor.

Čak 86 posto njih nezadovoljno je ako ne sjedi uz partnera u avionu, dok 73 posto žena ometa hrkanje partnera, a 59 posto muškaraca živcira peglanje kartica na odmoru.

Ne kaže se bez veze da je putovanje, pa makar bilo i kratko, test za svaku vezu kao i prilika za bolje upoznavanje sebe i partnera.