U Posušju otvoren prvi pokretni disko-klub u Europi

Posušje, Disco klub, libido
Posušje je svoj noćni život ovaj put začinilo nečim jedinstvenim. Svoja vrata gostima otvorio je klub Libido, prvi pokretni disko-klub u Europi. Zvuči pomalo nevjerojatno da se u jednom hercegovačkom gradiću otvara nešto čega nema na cijelom Starom kontinentu. No ako poznamo Hercegovce i njihov poduzetnički duh, ovakva priča se čini stvarnom.

'Klub Libido, first mobile disco club in Europe, nešto je što na vikend-sceni ima neku posebnu draž. Mi na jedan doista originalan način pokušavamo popuniti ljudima izlaske i zadovoljiti apetit noćnog provoda', govori vlasnik licence Marin Marić.

'Dizanje libida' priča je koja se nadovezuje upravo na potražnju za dobrim provodom. Licencu je, kaže Marić, dobio uz pomoć prijatelja koji žive u inozemstvu. Nije dugo čekao na akciju. Cijela kampanja i priprema za svečano otvaranje trajala je nešto više od mjesec dana. Budući nam u početku nije bilo jasno što je tu pokretno, jer je disko-klub Libido smješten u čvrstom objektu, na razjašnjenje nismo dugo čekali.

'Pokretan je program, pokretna je oprema, rasvjeta, kampanja, marketing, dizajn. Kada klub Libido gostuje u nekom gradu, s njim kreće i cijela karavana koja je potrebna kako bi ljudi dobili dobru atmosferu i dobro se zabavili', razjasnio nam je Marin.

Libido će svaku subotu prezentirati poseban program, različite performanse i goste iznenađenja. Uskoro bi se trebao proširiti na sve veće gradove u BiH. Gostovanje se najavljuje i u Hrvatskoj, Zagrebu i Splitu. Najzanimljivija stvar svakako je ta da kada klub Libido gostuje u nekom gradu, do dana otvaranja nije poznata lokacija. Ljudska znatiželja, tvrdi vlasnik licence, najbolja je reklama i garancija dobre posjećenosti.

tportal.hr