U čarapama do orgazma? 16 potvrđenih stvari za bolji seks

sex, mladi sex, mladi sex, mladi sex, sex, sex, sex, ovisnost o sexu, seks, veze, muškarac žena, Makarska, pornić, recept, seks, seks, avantura, seks, učenje, muškarci, žene, seks, ljeto, vrućina, seks navike, orgazam, seks prakticiranje, tajna, ovisnost, ovisnost o sexu, ovisnost o seksu, iskustvo, seksualno iskustvo, žene
Cracked je izdvojio 16 znanstveno potvrđenu činjenicu koja jamči više strasti u krevetu.

Nošenje čarapa tijekom seksa povećava šanse za orgazmom, potvrdili su nizozemski istraživači. Hladnoća smanjuje želju za seksom kod oba spola, a ženama je osim topline da bi se oraspoložile za seks potreban osjećaj sigurnosti i opuštenosti.

Ženama su nasmijani muškarci manje privlačni nego oni namršteni, dok su frajerima privlačnije nasmijane žene.

Veća izloženost suncu povećava seksualnu želju. Vitamin D potiče proizvodnju testosterona, spolnog hormona odgovornog za libido.

Feromoni su kemijske izlučevine u znoju koje kod suprotnog spola mogu izazvati seksualnu reakciju. Tako žene kod muškaraca privlači i njihov znoj, odnosno derivat testosterona androstendion. Ta kemikalija uzbuđuje žene i čini ih sretnijima, a učinak traje i po nekoliko sati, pokazalo je američko istraživanje.

Muškarci koji imaju veći trbuh u krevetu traju pet minuta dulje od onih s ravnim trbusima, potvrdila je studija turskog Sveučilišta Erciyes. Višak masnih naslaga na trbuhu znači da muškarci imaju i više estradiola, ženskog spolnog hormona koji usporava orgazam.

Skuplji prsten nije garancija dobrog braka, potvrdile su studije. Istraživači su utvrdili da što je zaručnički prsten skuplji to i brak kraće traje.

Muškarci s trodnevnom bradom ženama su privlačniji od onih koji su savršeno obrijani. Žene takav izgled povezuju sa seksualnom zrelošću.

Studija iz 2011. godine potvrdila je da su brinete fizički privlačnije, inteligentnije i pristupačnije nego plavuše i crvenokose.

Ljubljenje povećava intimnost, smanjuje stres i razinu kolesterola.

I loš odabir parfema može odbiti potencijalnu partnericu. Skoro 56 posto žena ne bi izlazilo s muškarcem koji ima sličan miris kao njezin otac. Na taj način se tijelo prirodnim putem bori protiv mogućeg incesta.

Muškarci koji obožavaju začinjenu hranu najčešće imaju višu razinu spolnog hormona, testosterona od onih koji takva jela ne jedu, potvrdila je francuska studija.

Žene u crvenoj odjeći muškarcima su privlačnije od pripadnica ljepšega spola u bilo kojoj drugoj boji, potvrdila je studija Sveučilišta Rochester.

Metoda "vađenja na vrijeme" učinkovita je u 96 posto slučajeva, ali se svejedno zbog zaštite od neželjene trudnoće i bolesti preporučuje koristiti kondom.

Orgazam ublažava pa čak može spriječiti migrene, potvrdila su istraživanja Sveučilišta Munster.

Muškarci s velikim samopouzdanjem češće od svojih partnerica dobivaju oralni seks, nego oni koje imaju problema sa samopoštovanjem, potvrdila je studija iz 2011. godine.

Studija je pokazala da miris lavande i pite od bundeve povećava dotok krvi u penis za 40 posto.

24sata.hr