Tužna ispovijest nimfomanke iz BiH: Ne biram s kim ću u krevet i ne mogu prestati

nimfomanka, BIH, ispovijest
...nakon što sam otkrila kutiju punu porno filmova. Slike golih žena pred kojima su muškarci klečali poput poslušnih psića uzbudile su me na način na koji crtani filmovi nikad nisu mogli. Željela sam biti jedna od tih žena. Nakon toga sve sam počela seksualizirati: barbike, crtiće, prijatelje iz škole. Nisam mogla razumjeti što se dešavalo i što sam radila, ali bila sam navučena", započela je svoju potresnu ispovijest Selma, nimfomanka iz Kalesije u BiH.

Prvog dečka Selma je imala s 14 godina. Počelo je dodirivanjem ispod deke. "Osjećala sam kao da sam pronašla svoju dužnost. Bila sam kao one djevojke iz časopisa. Napokon sam imala dječaka pod mojim nogama, a seks ga je držao podčinjenim. Naučila sam da je seks isto što i ljubav, i dok god sam spremna da ga dajem, nikada neću biti sama. A nisam željela biti sama", ispričala je Selma za bosanski portal "Fresh Press."

Sa 16 godina počela se zabavljati sa starijim dečkom iz kraja s kojim je i izgubila nevinost. "Čitava naša veza bila je veoma seksualna i svoju dužnost sam ispunjavala i onda kad mi uopće nije bilo do seksa, jer mi je tad trebao najviše. Ako mu ne bih dala, vjerovala sam da će me napustiti i da ću ostati sama. Nakon što me je s 18 godina silovao bivši dečko u školskom WC, počela se gubiti. Tražila sam seks gdje god sam mogla. Tražila sam kontrolu koju sam izgubila tijekom silovanja" kaže.

Birala je muškarce koji su bili slični njenom silovatelju i spavala je s njima kako bi se osjetila vrijednom. Trauma ju je vezala za njega. Čak je imala i seks s njegovim najboljim prijateljem da bi ga učinila ljubomornim. "Seks više nije imao veze s ljubavlju. Postao je borba koju sam morala dobiti. Kako je lista muškaraca s kojima sam imala seks rasla, tako je rasla i moja ovisnost. Osjećala sam se depresivno i otuđeno. Moja želja za seksom je rasla. Kada bi mi bilo dosadno, odlazila sam na internet. U svom nastojanju da pobijedim svog silovatelja, ponovo sam naletjela na muškarca koji me je davio i iskoristio. Nakon ovog incidenta sestra je odlučila iseliti iz stana jer se nije osjećala sigurno pored svih tih muškaraca koji su stalno dolazili" ispričala je Selma, koja je priznala da je u svoje seksualne avanture uvlačila i oženjene muškarce, razvedene, mlade, stare, lijepe i ružne.

"Znam da mi je očajnički potrebna prava veza, ljubav i poštovanje, ali dok ne povratim svoju moć, neću prestati spavati s muškarcima", zaključila je.

Index.hr