Turistkinja digla grad na noge: Nisam silovana, bio je to samo grub seks

Burna noć turistkinje iz Slovačke bukvalno je podigla cijelu postaju policije u Budvi, koja je prekjučer cijeli dan vodila istragu, kako bi utvrdila kako se djevojka s teškim ozljedama našla u kanalu u naselju Rozino, i utvrdila je li riječ o silovanju.

Iako je sve u prvi mah izgledalo da je djevojka silovana, pa je policija čak podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje na to kazneno djelo, u što se uključio i tužitelj Višeg suda koji je rukovodio istragom, na kraju je, ipak, ispalo da je seksualna avantura s ruskim tajkunom, i pijanstvo djevojke, bukvalno cijeli tijek istrage usmjerilo u drugu stranu.

A da nešto nije u redu prva je javila Hitna pomoć Doma zdravlja gdje je djevojka prebačena, nakon što je pronađena u budvanskom naselju. Već oko osam sati iz ambulante alarmirana je policija, koja je saslušala djevojku, pišu Nezavisne novine.

Uz sumnju da ona, ipak, nešto krije i očigledno loše sporazumijevanje zbog neznanja jezika, pokrenuta je obimna istraga, kako bi se utvrdilo tko je "pretukao djevojku i seksualno je iskoristio".

Naime, djevojka je, osim ozljeda po tijelu, imala i ozljede koje nastaju kao posljedica seksualnog odnosa, što je u prvi mah ukazivalo da je riječ o silovanju. Međutim, nakon detaljnih provjera i liječničkih pregleda, a tek nakon što je stigao i prevoditelj, na vidjelo je izašla prava istina.

Djevojka, koja se prethodne večeri zabavljala u gradu, gdje je upoznala bogatog ruskog tajkuna, odlučila se na avanturu s njim. Oboje pod dejstvom alkohola došli su kod njega, a njegovi afiniteti, prije svega grub seks, imali su za posljedicu tragove na tijelu djevojke. Ona se, nakon što se rastala od Rusa, još pod dejstvom alkohola, šetajući ulicom spotakla, upala u jarak, gdje se ozlijedila.

Djevojka se, nakon što je detaljno ispričala šta se sve dogodilo, ispričala policiji, zahvaljivala na njihovoj brizi, jer nije ni očekivala da je njen slučaj pokrenuo obimnu istragu.

Policija je čak uzimala i video zapise, i provjeravala s kim je ona te noći sve bila u kontaktu. Nakon ukazane liječničke pomoći, djevojka se ponovno vratila u svoj apartman, nastavljajući ljetovanje.