Trikovi kako zaštiti partnera od drugih žena

Uznemirava li vas to što ponekad ne može skinuti pogled s njega i mislite da to utječe na vaše samopouzdanje i vezu, ljubavna savjetnica Sujeiry Gonzalez za Galtime osmislila je nekoliko savjeta kako da zadržite prijateljicu i dečka. Ona smatra da žene trebaju poštovati jedna drugu, ali i svoje romantične veze bez obzira na to što njihovi hormoni "govorili", prenosi večernji.hr
Jer i prijateljstvo se mora voditi nekim pravilima: ako je on moj, ne možeš ga imati.

Evo nekih trikova kako zaštititi svog partnera:

1. Pristup "u glavu". Vidite li je da namiguje vašem dečku, sjednite s njom i kažite joj da je to vrlo neprimjereno, pogotovo ako to radi u dok ste vi u blizini. Zamolite je neka poštuje vas i vaš odnos.

2. Ne prihvaćajte "ja uvijek flertujem". Ako u razgovoru kaže da joj se to stalno događa, vjerojatno će koketirati sa svima, pa i s onim 80-godišnjakom u tramvaju. Dok to ne dokaže, nemojte vjerovati u njenu ispriku.

3. Koketirajte s njenim partnerom ili simpatijom. I usput zapažajte reakcije i kako joj se to sviđa. Ponekad moramo pokazati nekome kako nas tjera da se osjećamo. Slatki konobar kojem se nabacuje cijelu večer može lako postati i vaša meta. Bit će iznenađena i možda će se naljutiti. To je možda nauči lekciju.

4. Ne kombinirajte izlaske. Ako ste pokušali sve spomenute metode, a ona je i dalje tvrdoglava, možda je vrijeme da prestanete dovoditi svog dečka na događaje kamo ona dolazi. Pogotovo ako vam je stalo do vašeg prijateljstva. Možda ona neće doći na vašu rođendansku zabavu, a kad vas pita zašto je niste pozvali, možda je vrijeme da ponovno sjednete i porazgovarate.

5. Ne mari za vas? Ako ona i dalje flertuje, to znači da joj nije stalo do vas, vašeg prijateljstva ili veze. U tom je slučaju najbolje prekinuti sve odnose bez obzira na to koliko ste godina uložili u njih.