Tri greške koje žene ponavljaju u krevetu

žene, greške, krevet, žene, mastrubacija
Tko ne treba s vremena na vrijeme malo začiniti seksualni život?! Volite se, partner uglavnom inicira seks, koji je redovit, i to je to, zar ne? E, pa nije tako jednostavno.

Stručnjakinja za seks Jane Greer, koja je i obiteljska savjetnica, tvrdi da čak i u današnje vrijeme, nakon toliko savjeta i prijedloga, žene najčešće ponavljaju tri greške u krevetu, piše galtime.com.

No, i to će se valjda promijeniti uz ovih nekoliko savjeta stručnjakinje. Uglavnom, evo koje su to greške:

Greška prva: Udobna odjeća

Naravno da svi na sebi žele imati nešto udobno kad se opuste i legnu u krevet. Stare i široke pidžame, naprimjer. Ima li išta udobnije?! No, ako želite uvesti malo veselja u seksualni život i razbiti rutinu, rješenje je jednostavno - odjenite nešto udobno i svileno. Poželjno je nešto kratko i dekoltirano, ako već ne želite nositi seksi donje rublje. Reakcija partnera bit će vam dovoljna, a i vi ćete se osjećati seksipilnije.

Greška druga: Ne preuzimate inicijativu

Nemojte uvijek čekati da vas se pozove na 'ples', ponekad vi preuzmite inicijativu. Muškarcima je seksi kad žena pokaže želju za seksom, kad se uključi i kad se trudi da seksualni život ne postane dosadan i monoton. A opet, većina žena to prepušta muškarcu... Šteta.

Greška treća: Kritiziranje

Ovo treba izbjegavati po svaku cijenu i o tome je već puno puta bilo govora, ali stručnjakinja za seks tvrdi da je to jedna od najvećih grešaka kojima su žene sklone. Dakle, nemojte mu govoriti što ne volite i ne želite. Možete mu to dati do znanja i na drugačiji način. Recite mu što želite i što volite. Ako ne tražite, nećete ni dobiti. Ali bez kritiziranja.

Net.hr