Trebao je to biti najsretniji dan u životu

tragedije, otkazano vjenčanje, vjenčanja
Trebao je to biti najsretniji dan u životu Jessice Padgett. Djevojka iz Indiane trebala se udati za Kendalla Murphya, dobrovoljnog vatrogasca. Deset mjeseci prije vjenčanja dogodila se tragedija.

Kendall je poginuo u prometnoj nesreći dok je jurio gasiti požar u blizini svog doma. Preminuo je na licu mjesta. Vjenčanje koje se trebalo održati 29. rujna, otkazano je.

No, Jessica nije otkazala fotografkinji. Mandi Knepp iz Loving Life Photography na dan planiranog vjenčanja fotografirala je mladenku više od dva sata, uz sudjelovanje prijatelja i obitelji.

 

'Bilo je vrlo emocionalno. Morala sam na sekundu pauzirati jer sam tako jako plakala', kazala je Jessica za Global News.

U rukama je držala cvijeće koje je trebalo krasiti njihovo vjenčanje. Kendallovi su roditelji kupili kaubojske čizme kakve je mladić nosio svaki dan. Na njih su zakačili poruku: 'Kojim god putem da kreneš, tvoj anđeo čuvar uvijek će biti tamo za tebe. S ljubavlju, Kendall'.

Fotografiranje je završilo na mjestu gdje je Kendall poginuo.

 

'Dan je ispao lijep uz sva iznenađenja i podršku i ljubav koje su moja obitelj i prijatelji podijelili sa mnom', kazala je Jessica, koja priznaje da se bojala ovog dana.

'Na kraju mi je drago da sam to uradila jer sad mogu gledati uspomene koje je Mandi fotografirala, mogu odavati počast Kendallu i biti s njim te vidjeti svu podršku koju sam imala tog dana', zaključila je.