Top 5 stvari koje žene ne žele čuti u krevetu

Ako izjava ima veze sa stvarnošću, pokušajte malo promućkati svojim muškim mozgom i doći do malo ljepše upakirane istine. U protivnome vam se može dogoditi da draga izgubi želju za seksom.

1. A da se i ti malo potrudiš?
Razmotrimo malo situaciju. Vaša cura leži kao mrtva u krevetu i tijekom seksa eventualno, ali samo ako je dobro raspoložena, ispusti koji zvuk i dotakne vas po leđima. Problem je očit, nećemo to zanemariti. Ali ovako ništa nećete postići, osim što će se ona duriti neko vrijeme. Predložite neke promjene, ali pri tome ne stavljajte naglasak na njen loš performans. Upakirajte istinu, kao zajedničku želju za otkrivanjem nečeg novog.

2. Zašto vama ženama treba tako dugo do orgazma?
Jednostavno se radi o biologiji, a ovakvim pitanjem zapravo joj dajete do znanja da se poprilično namučite kako bi ju zadovoljili... što nije problem vaše partnerice nego vas. Komentare ovog tipa zadržite za sebe i potrudite se u krevetu. Ona se ne mora osjećati odgovornom ili krivom zbog vašeg lošijeg performansa.

3. A to ti je sigurno pokazao bivši...
Taman kada vam je cura htjela pokazati neku novotariju u krevetu, primjerice kako doći do njene G točke, javlja se vaša ljubomora .Tko ju je to naučio? Znate da joj vi niste prvi. Tko zna kakav joj je bio bivši? Možda ju je bolje zadovoljavao od mene? Umjesto da pozitivno gledate na činjenicu što vam je draga otvorena i ne libi se pokazati što ju napaljuje, vi ju tjerate u kut. Ni vi niste bili djevac, pa vam nitko ne pravi u krevetu ljubomorne scene. Bivši je bivši, nešto očito nije štimalo. Vi ste sada tu. Potrudite se da i ostanete.

4. Zaboravila si obrijati noge.
Osim ako joj vi to ne planirate učiniti, zadržite komentar za sebe. Da je stigla ili se sjetila, učinila bi to sama. Negativnim komentiranjem izgleda partnerice tijekom seksa izravno negativno utječe na njeno samopouzadnje i nesigurnost, a posljedično i gubljenje želje za seksom.

5. Nabacila si koju kilu?
Žene su uvijek krtičnije prema svome tijelu od muškaraca. Čak i kad se radi o komentiranju izgleda drugih žena. Vaš komentar o njenih par kilograma viška, iako ga možete izreći samo iz šale - uopće nije šala. Postoje stvari koje se nikad ne trebaju govoriti ženi, a ovo je upravo jedna od njih.

izvor: budi.in