Top 5 seksualno najaktivnijih profesija

posao, sex

Website onjoy.com anketirao je tri tisuće osoba različitih profesija ne bi li napokon doznali što nam treba pisati u radnoj knjižici ne bi li nam šanse za bogat seksualni život bile veće. Rezultati s jedne strane potvrđuju neke klišeje, a s druge grubo razbijaju predrasude.

5. Telefonisti
Sljedeći put kada vas nazove telemarketinški djelatnik s "neodoljivom" ponudom, zamislite se malo – što on to zapravo nudi? Djelatnici u telemarketingu, call-centrima i centralama nalaze se na petom mjestu ove liste. Posao je možda dosadan, ali ima svoje prednosti.

4. Tajnice (i tajnici)
Evo jednog totalnog klišeja, ali opet, dokaza da oni ne nastaju pukim slučajem. Kolegice tajnice i njihovi, na žalost, rijetki muški kolege, među seksualno najaktivnijim su djelatnicima. Tisuću puta ste čule staru priču kako je:"…ostavio ženu zbog tajnice..", a sada znate i zašto.

3. Odvjetnici
Ne neočekivano, odvjetnici nisu marljivi samo u sudnici, oni daju dobru završnu riječ i u spavaćoj sobi – i to često. Dovoljno često da se nađu na trećem mjestu ove liste. Naravno, osjećaj moći, dobra zarada i aktivan život sigurno pridonose njihovom libidu.

2. Zrakoplovno osoblje
Još jedan teški klišej:stjuardese to vole raditi često! U zraku ili na tlu, one (i oni) ne zatomljuju svoje seksualne strasti i postavljaju se na vrlo visoko drugo mjesto seksualno aktivnih profesija.

1. Agenti za nekretnine
Priznajte, ovo nije očekivano. Tržište možda jest u komi, ali to očito ne utječe na seksualni život agenata za nekretnine. Ili je možda baš u tome fora? Sada sigurno imaju dovoljno vremena da posao privedu kraju – u spavaćoj sobi.

Za kraj, pet zanimanja čije obavljanje je očiti seksualni antiklimaks:

5. Knjižničar
4. Učitelj
3. Medicinski tehničari i sestre (!!!)
2. Djelatnici korisničke podrške
1. Vozači kamiona

jutarnji list