Top 3 lažna muška izgovora za prekid veze - 05.09.2016

razvod - svađa
Jedno britansko istraživanje u kojem su sudjelovali slobodni muškarci stariji od 35 godina i s više od pet ljubavnih veza iza sebe, otkrilo je njihove najčešće izgovore za prekid koji nisu imali nikakve veze s istinom, donosi zadovoljna.hr.
1. 'Nisam spreman za vezu.'

Ovo može biti posve opravdan izgovor o nespremnosti za ozbiljnu veze jedino kada faza kratkotrajnih druženja ne preraste u nešto ozbiljnije. Međutim, izjaviti ovo nakon što ste mjesece proveli u razmjeni najintimnijih trenutaka doista ne drži vodu.

Muškarci s ovim izgovorom često potvrđuju svoju neozbiljnost i nespremnost da se vežu. Stručnjaci kažu da takvog muškarca treba pustiti da ode jer nema smisla ulagati trud u vezu ako je on još uvijek u fazi traženja sebe. Vaš odnos njemu je bio zabava, a izgovor o nespremnosti za vezu 44 posto muškaraca iskoristilo je kao za sebe najbezbolniju opciju prekida.
2. 'Zaslužuješ bolje od onog što ti ja mogu pružiti.'

Kako bi iz veze izašli čistog obraza, muškarci su spremni sebe staviti u poziciju žrtve pa će tako kao izgovor za prekid istaknuti kako oni partnerici ne mogu pružiti onoliko koliko doista zaslužuje. Situaciju prekida preokreću u priliku za novi početak voljene s drugim partnerom, a ovakav način prekida bira 32 posto muškaraca.
3. 'Problem je u meni, ti si savršena.'

Sposobnost da izmigolje iz veze bez prevelike drame muškarcima itekako ide od ruke posebice kada nonšalantno krivnju preuzimaju na svoja leđa. Naravno, tu se prije svega radi o stvaranju prividnog osjećaja sigurnosti u namjeri da svoju partnericu ne povrijede. Izgovor 'ti si super, ali ja te nisam zavrijedio' lažni je izgovor s kojim je čak 24 posto muškaraca okončalo vezu.