FOTO/VIDEO  Top 10 najseksi video reklama za donje rublje

seksi rublje, reklame, seks

Donosimo vam  izbor top 10 najhot videa za donje rublje.


Megan Fox za Armani Underwear & Armani Jeans


Reklama zbog koje će i najveći no-liferi na pet minuta maknuti naočale s Twittera. Svojedobno se pričalo da je Megan Fox izgubila ulogu u novim Transformersima jer je izgubila koju kilu, a samim time i poprsje koje smo u poprilično dugom slow motionu mogli detaljno proučiti u drugom nastavku. Je li tako ili nije, procijenite sami.

Agent Provocateur:Watching Josephine
Za Josephine de la Baume možda nikada niste čuli, no vjerujemo da ćete je izguglati koliko je duga i široka nakon što pogledate ovaj nastup. Nestašna Francuskinja previja se na sve strane u 6-minutnom kratkom filmu koji je pravi raj za voajere i sve one koji se tako osjećaju.

Lane Bryant:zabranjena reklama
Glavnu ulogu i seksi donje rublje nosi cura koja je mrvicu punija, a samim time ima i zamamnije obline. Sasvim dovoljno da čelnici američkih TV kuća Fox i NBC proglase ovu reklamu nepoćudnom za emitiranje.

Victoria's Secret Bombshell
Čudotvorni push-up predstavljaju Adriana Lima, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Katsia Zingarevic i Rosie Huntington-Whiteley. Uživajte!

New Yorker:zabranjena reklama
Još jedan video koji je dobio crveno svjetlo, iako nismo ziher zašto. Mlada cura koja se udala za starog bolesno bogatog frajera zvuči klišeizirano jer takva je svaka treća na zagrebačkoj špici, ali njen striptiz u ovoj reklami svejedno izgleda vraški seksi.

Kirsty Hume za Agent Provocateur
Seksi 2-minutni filmić prikazuje Hume u ulozi crvenokose Betty Sue, koja nakon uvoda od pune minute, naređuje svoj mladcu u bijelim dedinim gaćama da se skine, i pritom svlači svoje. Seksi, nema šta. Ako preživite uvod.

Underworld
Ne, naslov se ne odnosi na film s Kate Beckinsale, već je ovaj video nastao kao poticaj sramežljivim Britankama da počnu pričati o tome kakav donji veš kupuju... i da ga tu i tamo pokažu.

Irina Sheik za Intimissimi

Ruskinja Irina poznata je po svojim pojavljivanjima u Sports Illustrated Swimsuit izdanjima od 2007. do 2011., a proslavile su je upravo razne kampanje za donje rublje. A kada joj vidite tijelo multiplicirano u odrazu zrcala, znate da je to to.

Miranda Kerr za Victoria's Secret
Čuli smo da ima onih koji se pale na maloljetnice i cure koje izgledaju tako pa će za njih biti savršen ovaj video u kojem naslovnu ulogu ima friška ženica Orlanda Blooma. Naravno, uz baby face dolaze i pripadajući pamučni donji veš.

Natalia Vodianova za Calvin Klein
Jednima ova reklama djeluje pomalo spooky i zabrinjavajuće, a drugima je ova Ruskinja neopisivo seksi. Presudu o tome prepuštamo, naravno, vama.

Anela Senčar/idesh.net