Tko je najveći kreten među horoskopskim znakovima

horoskop, starenje, mršavljenje, horoskop, seks, horoskop, horoskop, znakovi, mržnja, horoskop, znak, veza, horoskop, seks, seks, horoskop, poze, bosanski horoskop, horoskop, znakovi, seks, datum, rođenje, znak, horoskop, pokloni, Božić, horoskopski znakovi, horoskop, Jarac, horoskopski znakovi, najpametniji, horoskop, horoskopski znakovi, horoskop, horoskopski znakovi, mane, horoskopski znakovi, bračni partner, ljubavni horoskop, 2019. godina
Ova vam lista otkriva s kojim je horoskopskim znakom najlakše komunicirati, a koji će predstavljati najveći izazov, piše Thought Catalog.

12. Blizanci

Blizanci se smatraju najiskrenijim znakom zodijaka. Ljude uvijek prihvaćaju onakvima kakvi jesu i rado će vam dati drugu šansu čak i kad ih povrijedite.

11. Lav

Lavovi se smatraju iskrenima i ljubaznima, a u ljudima vide samo najbolje. Kad nekog vole, vole ga svim srcem.

10. Vaga

Vage su najmirniji horoskopski znak. Sretni su ako vide da su njima bliski ljudi zadovoljni i uspješni. Ako vam zatreba, napravit će sve u svojoj moći kako bi vam pomogli. Jedina mana im je što su neodlučni i izbjegavaju sukobe.

9. Strijelac

Strijelci žive u trenutku i u stanju su izvući najbolje iz svake situacije. Hrane se pozitivom i ne gube nadu ni u najgorim vremenima. Zbog njihove zarazne bezbrižnosti, brzo ćete ih zavoljeti.

8. Ribe

Ribe se odlikuju empatijom. Tuđu bol osjećaju kao svoju vlastitu. Odluke donose vodeći se osjećajima, pa zbog toga nerijetko završe slomljenog srca.

7. Vodenjak

Vodenjaci imaju izražen osjećaj za pravdu i uspostavit će se svemu što smatraju nepravednim, čak i ako su sami u tome. Jednostavni su za dogovore, no često se znaju neočekivano predomisliti oko svojih odluka, pa je ljudima nekad teško znati na čemu su s njima.

6. Rak

Rakovi su brižni i svojim najbližima pokazuju mnogo ljubavi, no njihova potreba za bliskošću povremeno zna biti malo previše za ljude koji nisu jednako emotivno otvoreni.

5. Bik

Bikovi su postojani. Ljudima dopuštaju da se razvijaju svojim tempom, ali često se znaju uspoređivati s drugima, zaboravljajući da svaka osoba ima svoje individualne osobine.

4. Jarac

Jarci ne odustaju od ljudi, ali također znaju biti vrlo tvrdoglavi i ustrajati u svojim mišljenjima. Drže se onog što smatraju istinitim i ne prihvaćaju lako tuđa mišljenja. Svojim ponašanjem tako i sebe i druge često dovedu u neugodne i stresne situacije.

3. Djevica

Djevice vole da su stvari obavljene na način na koji su one to zamislile, pa ih je teško zadovoljiti, a gotovo nemoguće impresionirati. Njihova nametljiva i analitična priroda često zna biti kamen spoticanja u međuljudskim odnosima.

2. Ovan

Ovnovi se često smatraju jednim od najneugodnijih horoskopskih znakova zbog njihove brutalne iskrenosti. S njima je nemoguće izbjeći konflikt, uvijek će vam u lice reći što misle, a mnogima to nije lako čuti i prihvatiti.

1. Škorpion

Škorpioni će uvijek napraviti po svome bez obzira na posljedice i time često znaju otežati život ljudima oko sebe. Bez problema će iskoristiti svoj utjecaj na druge ljude kako bi bilo po njihovom. Svoje interese stavljaju na prvo mjesto.