Tko je izgubio nevinost s 12, a tko s 32 godine?

nevinost, djevica, kina, nevinost, zvijezde, nevinost, himen
Nedavno je Khloe Kardashian priznala da je izgubila nevinost s 14 godina, a zatim je nadodala da se gadi sama sebi zbog toga. 'Trebala sam slušati svoje roditelje, Nikada nemojte dopustiti da netko na vas vrši pritisak kada je prvi seks u pitanju,' izjavila je, piše celebuzz.com.

Glumac Daniel Radcliffe svoje je prvo seksualno iskustvo imao s 16 godina na svoj rođendan sa curom znatno starijom od sebe.

Iako mnogi ljudi misle da je Britney Spears svoju nevinost izgubila s Justinom Timberlakeom, njezina majka tvrdi drugačije. Pjevačica je s 14 godina spavala s jednim nogometašem dok je išla u srednju školu.

Matthew Morrison učinio je to s 21 godinom, a iskustvo je opisao kao slatko i nevino.

Tina Fey danas je ljepotica puna samopouzdanja, no nije tako bilo oduvijek. Kada je bila mlađa nije baš zanimala dečke, a nevinost je izgubila s 24 godine.

Glumac Matthew Fox jednom je prilikom za Playboy otkrio da je prvo seksualno iskustvo imao s 14 godina, a priznao je da je to bilo grozno iskustvo.

Zvijezda serije Prijatelji, glumica Lisa Kudrow imala je 32 godine kada je izgubila nevinost. Čekala je dok se nije vjenčala 1995. godine.

Viktorijin anđeo Adriana Lima također je čekala dok nije ušla u brak. Imala je 27 godina kada se prvi put seksala.

I Jessica Simpson je izgubila nevinost kada se vjenčala s Nickom Lacheyem u 22-oj godini.

Neodoljivi Johnny Depp imao je 13 godina kada se seksao prvi put. Prva žena s kojom je spavao bila je groupie, a učinili su to dok je bio na turneji sa svojim bendom The Flame.

Glumac Dustin Hoffman na proslavi Nove godine izgubio je nevinost s dosta starijom ženom koja ga je zamijenila s njegovim bratom. Ups!

Brooke Shields čekala je do 22 godine i požalila zbog toga.

Anthony Kiedis, frontman grupe Red Hot Chili Peppers djevičanstvo je izgubio s djevojkom svog oca. Imao je samo 12 godina.

izvor: net.hr