Tipovi žena s kojima se muškarac neće usrećiti

Postavlja se pitanje krije li se ispod fasade takvih žena nešto kompleksnije stoga donosimo neke od tipova i potencijalne razloge za žensku nedostupnost, prenosi b92.net.

● Bolja sam od tebe.
Muškarac ne može učiniti puno ako naiđe na ženu koja u startu ima unaprijed projektiranu sliku idealnog muškarca kakvog bi ona htjela i najgore od svega ako podcjenjuje muškarca koji je zainteresiran za nju.

● Živimo u različitim gradovima.
Iako je drugačija od ostalih, ovakva nedostupnost jednako je frustrirajuća kao i ona mentalna. Veza na daljinu stavlja na test obostrane kreativne potencijale - zbog nedostatka fizičkog kontakta partneri su prepušteni pisanju romantičnih, duhovitih mailova, sms-ova... Potrebno je stalno i obostrano animiranje kako bi se smanjio osjećaj razdvojenosti. Unatoč trudu veza na daljinu brzo sagori zbog nemogućnosti da se realiziraju želje.

● Izašla sam iz traumatične veze.
Svaka patnja i bol treba vremena, ni s propalim vezama nije drugačije. Nakon prekida potrebno je da prođe određeni period prije upuštanja u sljedeću vezu jer jedino tada žena može biti spremna za novu ljubav. Nedostupne žene često su emotivne, povrijeđene, uplašene, od tuda dolazi i odbojnost prema muškarcima kao obrambeni mehanizam jer na sljedeću vezu gledaju kao na potencijalni novi izvor razočaranja.

● Ne želim stalnu vezu.
Kao što postoje muškarci koji ne žele obavezu koju donosi ozbiljna veza, tako postoje i žene. Veza u kojoj partneri sve dijele i planiraju zajedno takvom tipu žena ne odgovara, nju to sputava, ne inspirira... Ovakve žene traže stabilne i samostalne muškarce, koji neće biti nepovjerljivi i nesigurni svaki put kad ne vide ili ne čuju svoju ljepšu polovinu duže od 24 sata. Drugačiji tip muškarca s takvom će ženom patiti.

● Čudna sam.
Mnoge žene sa sobom nose različite tajne, neobične navike, sitnice koje ne vole dijelit s ostalima. Ponekad su to trivijalnosti, a ponekad teže 'probavljive' stvari. Takve žene su se možda već nekome otvorile i naišle na odbijanje pa je sve to rezultiralo podizanjem zida i građenjem neprobojne fasade. U konačnici takve žene djeluju hladno i nedostupno, a zapravo samo skrivaju strah od neprihvaćanja.