Tipovi muškaraca koje treba izbjegavati

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava
..., na žalost realnost je puno okrutnija. Donosimo 5 tipova srcolomca koje treba izbjegavati

1. Ženskaroši
Primijetite li da vaš novi muškarac neprestano odmjerava žene oko vas, vrijeme je da si postavite pitanje: ‘Jesam li mu dovoljna?' Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša pa nađete li se u sličnoj situaciji budite na oprezu.

2. Lažljivci
Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna lagati da bi prikrila ili izbjegla konflikt spremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi
Lijepo je kada netko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovo svakodnevno kako možete biti ste sretni što ste pronašli muškarca poput njega, vrijeme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osjećaj manje vrijednosti.

4. Muljatori
Zaljubljeni muškarac voli provoditi vrijeme sa svojom boljom polovicom. Događa li se suprotno to bi trebao biti pokazatelj da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i spojeva zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na prekid. Radije si nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Treća sreća
Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena diljem svijeta su pokazala kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se s činjenicom da je gotovo i krenite dalje.

Zadovoljna.hr