Thompson napravio fantastičan spektakl u Zagrebu, na koncert stigao i general Mladen Markač

Ora et Labora, Thompson, domoljublje, Thompsonovi obožavatelji, glazbeni događaji, austrija, Beč, koncert, Thompson, Zagreb, koncert, Thompson, prometna nesreća, Zaton, Josip Šimunić, Marko Perković Thompson, Marko Perković Thompson, koncert, Essen, Marko Perković Thompson, koncert, Čitluk, porin, Thompson, Oliver Dragojević, Massimo
vaj pjevač, koji redom puni dvorane u kojima nastupa, započeo je večerašnji nastup poluinstrumentalom 'Ora et labora', nakon čega se popeo na pozornicu uz vrhunski lightshow.

Jednu od pjesama Thompson je posvetio i pokojnom Zvonku Bušiću, hrvatskom emigrantu koji je u New Yorku ponajviše ostao upamćen po otmici aviona i osudi na doživotni zatvor zbog terorizma.

Pjevač je publici rekao i kako na majici nosi broj pod kojim je Bušić bio evidentiran u američkom zatvoru.

Na sredini koncerta Thompson je pozvao sve da izađu na referendum i daju potporu inicijativi 'U ime obitelj'i te da zaokruže 'ZA'. Publika ga je podržala glasnim pljeskom.

Promovira album 'Ora et labora'

'Lip je osjećaj ponovno se vratiti u Dom sportova. Nakon tog koncerta prije deset godina i turneje 'E moj narode' krenuo sam ozbiljnijim putem. Moja je glazba prepoznata od širih masa i sve to dalo mi je vjetar u leđa', rekao je Marko Perković Thompson prije nekoliko dana u sklopu najave ovog koncerta na kojem promovira pjesme s albuma 'Ora et labora'.

U koncertni program uvrstio je i stare hitove, koji se tematski i aranžmanski uklapaju u novu glazbenu priču.

Thompson kaže da već razmišlja o novim pjesmama, da se prije odlaska na pozornicu uvijek prekriži te da nije imao tremu prije objavljivanja novog albuma, na koji se čekalo sedam godina.

dnevnik.hr