Tajne savršenog poljupca

poljubac, usne, usne pružaju ugodan osjećaj, ljubav strast, seks ljubav, emocije, jačanje veze, poljubac, pamćenje, poljubac, ljubljenje, muškarac žena, ljubav, poljubac, razlog, ljubljenje, glava, položaj, poljubac, ljubljenje, ljubav, sex, stvari, muškarac, žena, poljubac, Francuski poljubac, zaljubljenost, bolesti, poljubac, ljubljenje, greške, poljubci, Hercegovci

Sigurno ste imali svakakvih poljubaca, previše vlažnih, nespretnih, kratkog trajanja, predugih...

Otkrijte tajne savršenog poljupca!
Michael Christian, autor knjige The Art of Kissing, smatra kako je ljubljenje jako bitna stvar u vezi budući da pospješuje kompatibilnost između partnera. Dodaje i kako je najveći problem muškaraca što se ljube preagresivno te što smatraju kako žene prilikom poljupca ne otvaraju dovoljno svoja usta.

I muškarci i žene uglavnom se žale na nedostatak različitosti kad su poljupci u pitanju. Ne mora svaki poljubac biti isti! Naučite koristiti ruke prilikom poljubaca kako biste ih dodatno intenzivirali. Želite li da vaš poljubac ostane zapamćen kao savršen, potrudite se da bude ugodan i za vas i za vašeg partnera. Slijedite ove savjete i postanite majstorice ljubljenja!

1. Golicajte ga poljupcima! Krenite s nježnim poljupcima po vratu, penjite se prema ušima, a tek na kraju prijeđite na usne. Poljupci po ostalim dijelovima lica i vrata uzbudit će vašeg partnera i probuditi mu trnce po cijelom tijelu!

2. Koristite ruke! Želite li vašem poljupcu dodati osjećaje strasti i intimnosti, primite vašeg partnera rukama za vrat ili jednom rukom privucite njegovu glavu i inicirajte poljubac!

3. Ljubite ga cijelim tijelom! Nemojte stajati ukočeno! Prepustite se poljupcu i tijelom mu pokažite kako poljubac nije jedino što ga čeka!

4. Oslobodite se misli za vrijeme poljupca! Nemojte razmišljati o tko zna čemu. Uživajte u poljupcu i dopustite da vas trenutak povede!

5. Razgovarajte sa svojim partnerom! Ako ste s partnerom dovoljno bliski i povezani, razgovor ne bi smio predstavljati problem. Recite jedno drugome što volite, a što vam smeta.

6. Vježbom do savršenstva! Povremeno isprobavajte različite tehnike kako biste u vezu unijeli nešto novo. I uživajte u poljupcima sa svojim partnerom što više!

cosmopolitan.hr