Tajne koje će vas odvesti do eksplozivnog orgazma

seks, orgazam, seks, žene, higijena, seks, orgazam, tajne, seks ljubav, samopouzdanje, užitak za oboje., partneri, muškarac žena, zvukovi tijekom seksa, seks ljubav, lipanj, seksualno značenje, sretno zaljubljeni, seksualno iskustvo
Dnevni ritam i užurbani način života ostavljaju nam malo vremena za sve što bi htjeli, a seks je jedna od stvari koje zato često zapostavljamo. Slavni magazin Marie Clarie istraživao je koji su sve načini pogodni da žena doživi orgazam i uživa u seksu.

1. Probudite natjecateljski duh

Zasigurno znate da je redovno vježbanje zdravo za duh i tijelo, a istraživanja pokazuju da je dobro i za bolji orgazam. Sudjelovanje u sportu budi natjecateljski duh što kod žena podiže razinu testosterona za 24 posto. Magazin Evolution and Human Behavior piše da je isti taj hormon zaslužan za snažniji libido pa se tu nalazi poveznica zašto i vježbanje može biti zaslužno za bolji orgazam i seksualni život.

2. Povisite temperaturu

Autorica knjige o seksualnim zadovoljstvima Hilda Hutcherson preporuča da zagrijete tijelo prije intimnog odnosa, primjerice vrućom kupkom. To će potaknuti bolji protok krvi tijelom i genitalnim dijelovima što povećava vlažnost i osjetljivost vagine.

3. Uključite maštu

Dajte mašti na volju i zapišite kratku erotsku priču u kojoj ćete vi i partner biti glavni likovi. Razmislite o svojim seksualnim fantazijama i pretvorite ih u stvarnost.

4. Složite ljubavni napitak

Poznato je da određena hrana budi strasti. Tako primjerice možete ubaciti malo šafrana u toplo mlijeko. Seksualna terapeutkinja Aliza Baron Cohen kaže kako se šafran smatra odličnim afrodizijakom već tisućama godina.

5. Pratite mjesečni ciklus

Doktorica Gabrielle Lichterman kaže kako su žene posebno osjetljive u prva dva ciklusa. Tada je navala testosterona viša, a klitoris i grudi su osjetljiviji no inače. Stoga se žena može lakše uzbuditi i doći do orgazma. Lichterman dodaje da su ti dani savršeni za višestruke orgazme.

6. Napunite baterije

Prema istraživanju Berman centra, u kojem je sudjelovalo 1.656 žena, korištenje vibratora kod masturbacije ima pozitivan učinak i kod seksa s partnerom. Stoga je možda trenutak da malo proširite horizonte i uključite vibrator dok se igrate na samo.

 

7. Seks na brzaka

Iskoristite trenutke između obaveza i odvucite dragog u neki kutak gdje vas nitko neće vidjeti. Seks na brzaka može dovesti do eksplozivnog orgazma o kakvom niste niti sanjali jer u brzini i tajnovitosti uzbuđenje i adrenalin rastu u tren oka.

8. Probajte novi ritam

Izglede za vrhunac možete povećati od 23 do 77 posto određenim ritmom kretanja i pozom u krevetu. Partner može leći na vas pa ga obujmite nogama i zajedno se lagano krećite u istom smjeru. Bitno je da dobijete stimulaciju klitorisa, ali za ovakvo zagrijavanje morate imati strpljenja i ići polako. Držite ritam dok ne dođe do orgazma.

tportal.hr