Sve seksi tajne muškog roda na jednom mjestu

pogled na penis

Ono što znate o muškarcima i seksu vjerojatno je istina, ali postoji još mnogo toga što ne znate. Vrijeme je da doznate seksi tajne muškaraca koje su nepoznate i dobrom dijelu njih. Tko zna, možda ćete oduševiti svoga muškarca najnovijim spoznajama…

Što više orgazama ima svoju svrhu

Redovit seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih stanica na području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer potiče proizvodnju kemijskih spojeva koji blagotvorno djeluju na organizam muškarca.

Testisi kao malo toplo skladište

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tijela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji toga područja, ali morate biti nježni.

Kad libido ode dolje…
Istraživanja pokazuju da se razina testosterona smanjuje kada muškarac ima dijete. Niže razine testosterona znače i manju agresiju te niži libido. Pretpostavlja se da do toga dolazi jer otac poprima nježnije crte osobnosti da bi se mogao brinuti za dijete.

Ogledalce, ogledalce, jesam li lijep?
I muškarci mogu biti osjetljivi i nesigurni kada je riječ o izgledu. To je posebno česta pojava danas, kada je izgled postao glavni imperativ. Udijelite mu tu i tamo pokoji kompliment jer će mu to puno značiti. A i vama će biti dobro jer ćete pored sebe imati raspoloženog muškarca.
Čiji je to klitoris?

Vjerovali ili ne – muški! Zove se frenulum i nalazi se na vrhu penisa u području poznatom kao glavić penisa. Frenulum je vrlo osjetljiv i puno se više ističe kod obrezanih muškaraca. Kod onih koji nisu obrezani vezan je uz prepucij.

Centimetri su nebitni, tehnika je važna
Kad se svi centimetri zbroje i oduzmu, veličina je u konačnici samo broj i ne definira muškarčevu sposobnost za zadovoljavanje žene. Pravi ljubavnici znaju prepoznati potrebe žene osluškujući njezino tijelo, a centimetri tu ništa ne znače.

tportal.hr