‘Supruga varam cijeli život, a zbog ljubavnika sam se htjela ubiti’

preljub, preljuba, preljubnica, preljubnik, države, horoskop, varanje, varanje, preljub, preljubnik, suprug, ljubavnik, varanje, preljub, preljubnica, preljubnik, žene, varanje, mladoženja, varanje, osveta, preljub, preljubnik, varanje, preljub, preljuba, preljubnica, varanje, vlak, žene, muškarci, prevara
...Dolly Parton (71) koja je u novoj knjizi "Dolly o Dolly" ispričala sve o svom burnom životu. Od siromašnog djetinjstva pa sve do kriznih osamdesetih kad se htjela ubiti, Parton je otvorila dušu i u svom stilu izravno pričala o seksu, prejedanju i ljubavnim aferama.

"Bila sam najstarija od 12 djece, a živjeli smo u štali bez struje i vode. Preko ljeta smo se kupali u rijeci, a zimi smo se prali u lavoru vode. Spavalo nas je više u jednom krevetu, a kad bi se zimi netko popiškio u krevet bili smo sretni jer nam je jedino tad bilo toplo", piše u šokantnoj knjizi.

Dolly je odmalena s majkom gledala kataloge i željela biti lijepa u glamuroznoj odjeći. Počela je pjevati s deset godina u crkvi, a uskoro je snimila i prvu ploču te dobila prvu gažu.

"Seks je za mene oduvijek prirodan. Vrlo mladi smo počeli eksperimentirati. Nikad nisam imala loše iskustvo sa seksom i nikad nisam mislila da je seks nešto prljavo ili vulgarno. Ne želim reći kad sam imala prvo seksualno iskustvo jer bi to danas zvučalo perverzno", rekla je Dolly.

Grudi su joj počele rasti kad je imala osam godina, a kaže da je s 11 godina već izgledala kao odrasla. Njezine poznate velike grudi su sto posto prirodne, ističe pjevačica, ali malo ih je podignula.

S Carlom Deanom (74) u braku je od 1966. godine, a imaju otvoren brak. To podrazumijeva da imaju ljubavne afere, ali o tome međusobno ne pričaju.

"On je jedan od rijetkih ljudi koji su me vidjeli bez velike kose i puno šminke. Naš brak je stabilan i umrla bih da me ostavi. Ali, to ne znači da nisam spavala s drugim muškarcima", otvorena je Dolly, koja se zbog nesretne ljubavi s nepoznatim čovjekom u osamdesetima htjela ubiti. Iz toga se izvukla samo zato što je u sobu dok je držala pištolj ušao njezin pas Popeye.

"To je bio Božji znak. Odložila sam pištolj i počela se moliti", kaže Dolly, koja nikad više nije pomislila na samoubojstvo. U osamdesetima se udebljala više od 20 kilograma i zbog toga je bila u depresiji, ali onda je samo smanjila porcije i vratila se na normalnu težinu.

Dolly Parton kaže da će i s 80 godina imati natapiranu kosu i puno šminke.

"Obožavam to. To je moj život i ne mogu se promijeniti", kaže, prenosi portal "100posto.hr".