Stvari o kojima žene brinu, a muškarci ih uopće ne primjećuju

moda i ljepota, višenamjenski balzam, Savjet, Hidratacija usana, make-up, rumenilo, Njega kose, Zdravi nokti, Čarobno ulje, dermatolozi, zdrava koža, prehrana, beta-karoten, elastin, pušenje, vitamine A, Sunce i vjetar, Loša kozmetika, stres, detoksikacija, zdravlje, što treba znati, za njegu kože lica, omega 3, omega-6, orašasti plodovi, hidratantne kreme, hranjive maske, nos, velična, oblik nosa, karakter osobe., izgled, ljepota, ljepota kože, sex i ljepota, moda i ljepota, ljepota, žena, muškarac, hercegovke, bosanke, žene, žena, starost, mladost, vrućina, izgledati savršeno, zdravlje, zima, ljepota, mitovi, ulje, eterična ulja, bergamot, odbacivanje, beuty navika

Opustite se, jer nitko to zapravo ne primjećuje, a poglavito te sitnice ne vide muškarci. 

Kosa

Muškarci primjećuju samo da je kosa čista, mirisna i njegovana. To što vam danas šiške ne stoje onako savršeno kako su stajale jučer, oni uopće ne vide. Mnogi muškarci složit će se da će skužiti kad nešto stvarno jako ne valja s frizurom, no većini je bitno tek da je kosa čista.

Maskara i eyeliner

Mnogo žena isprobalo je barem deset vrsta i brendova maskare i tuša za oči. Što se tiče maskare, brojne cure potroše i 15 minuta da je savršeno nanesu, gledajući svaku pojedinu trepavicu stoji li dobro. Realnost je u biti da to nitko ne ni primjećuje, dok muškarci nisu uvijek niti sigurni nosite li je ili ne, pogotovo ako imate tamne trepavice. Mnogi se slažu da će primjetiti ako nosite maskaru, no neće primijetite ako je nemate na očima, piše Her Campus.

Obrve

Kada se pogledate izbliza, ne možete ne primijetiti da vam je izašla koja dlačica viška i automatski se primate pincete. Ako ste u žurbi i brinete da će netko primijetiti da niste stigli počupati obrve, prestanite se živcirati. Poneku zalutalu dlačicu nitko živ neće primijetiti, a pogotovo neće muškarci.

Pokoji prištić

Jutra u kojima se probude s novorođenim prištićem ženama predstavljaju pravu noćnu moru. Iako ga većina njih uspješno zakamulira, većina se boji da ga svi ostali vide kao crveno na semaforu. Ipak, to nije istina. Čak i ako ga niste sakrili, nitko neće primijetiti malenu bubuljicu na vašem licu.

Ton kože
Mnoge žene sa posebne prilike odlaze u solarije, pa čak i na špricanje kako bi dostigle željeni ton kože. Činjenica je ipak da većina neće primijetiti razliku. Stoga se bolje ostavite nezdravih tretmana i ako baš želite, potamnite prirodnim putem ako vam priroda to dozvoljava.

izvor: srednja.hr