Stvari koje su ženama važnije od veličine tvog alata

operacija, muškarci, erakcija, dužina penisa, penis, žene, muškarci, muškarci, problemi, stres, loše navike, seks prakticiranje, muškaraci, muškarci, žene, alat, penis, seks navike, penis, boca, operacija, muškost, simbol muškosti, penis, povećanje penisa, italija, penis, muškarci, muškarci, erakcija

...pokazalo je da više od pedeset posto muškaraca nije zadovoljno veličinom svog penisa. Stvarno? Pa i u slučaju da ste daleko ispod prosjeka, očajavati zbog nečega na što nemate nikakvog utjecaja je prilična glupost. No, dok bi više od 50% pripadnika muškog roda željelo veću batinu među nogama, većina žena u istom istraživanju tvrdi da su zadovoljne veličinom "alatke" svojih partnera. Ali, neke su stvari ženama čak i važnije od same veličine "alata", pa u slučaju da spadate među one koji su zabrinuti zbog svog "Đonija", vrijeme je da ove stvari pretvorite u svoju prednost.

Čistoća

Vjerovali ili ne, istraživanje brenda "Mecca" pokazalo je da je svježe oprana posteljina jedna od bitnijih stvari koje može utjecati na raspoloženje žena za seks. I nama zvuči nestvarno, ali je čistoća posteljine navedena kao druga stvar koja ih najviše napaljuje i to odmah iza gubitka težine, njihove naravno. Da, možda zvuči čudno, ali definitivno ne košta previše da bi isprobali. Posteljinu na pranje i tko zna, možda je baš to stvar koja će ti popraviti seksualni život. Jedino je trik u tome da ih prvo treba uspjeti dovesti do sobe.

Tjelesna građa

Vrijeme je da osim redovite vježbe s kriglom pive, kreneš u teretanu i digneš pokoji uteg, jer ako je vjerovati istraživanju Sveučilišta u Ottawi, veličina "alatke" je donekle važna, ali ni približno toliko kao tvoja tjelesna građa. Da, dok je veličina penisa u istraživanju osvojila tek 6% poena za privlačnost, tjelesna građa je u isto vrijeme osvojila čak 80% poena, iz čega je lako zaključiti da je umjesto očajavanja pametnije krenuti u teretanu i poraditi na mišićnoj masi.

Pomoć u kući

Poznati magazin Men`s Health proveo je istraživanje na 700 žena, prilikom čega su došli do zaključka da tijekom stresnih dana, žene najviše napaljuje ukoliko im olakšate dan i pomognete s kućnim poslovima. Moramo priznati da smo malo skeptični u vezi ovog istraživanja i sumnjamo da su žene namjerno davale ovakve odgovore kako bi se što više muškaraca uhvatilo kućanskih poslova, ali svejedno vrijedi isprobati da li ima ikakve istine u ovom istraživanju.

Izdržljivost

Naravno, imati veliku "alatku" je odlično, ali ako je ne znate koristiti, onda vam ne vrijedi baš ništa. Uzalud vam "piton" ako eksplodirate u gaće već prilikom prvog njezinog dodira ili vam seks traje kraće nego kutija krafni na stolu Žaka. Dok je preuranjena ejakulacija sve veći problem kod muškaraca, žene obožavaju muškarce kod kojih hrvanje pod plahtama ne završava već nakon prve runde. Naravno, ovdje se radi o još jednoj stvari na kojoj možete poraditi i sami utjecati na to da li će vas pamtiti kao "sprintera" ili "maratonca".

Oralna tehnika

Osim što ćete "odlaskom dolje" usrećiti vašu partnericu, istraživanje je pokazalo da žene kojima partneri pružaju oralni seks manje varaju svoje partnere. No, istraživanje provedeno na 19 tisuća žena došlo je do podatka da je čak 90% žena doživjelo orgazam kad su im partneri pružali oralni seks, a samo 25% žena redovito doživljava orgazam prilikom snošaja. Možda je ipak dosta očajavanja zbog malih gabarita vaše "alatke" i poraditi na usavršavanju oralne tehnike. Partnerica će vam biti zahvalna.

macho.hr