Stvari koje ona ne treba znati

Broj ljubavnica, sitne tajne i privatne stvari, slabosti i strahove, stvari bivših djevojaka, muškarac žena
Broj ljubavnica i seksualnih podviga
Iako je to jedna od stvari s kojom se hvalite pred prijateljima, temu o broju seksualnih partnerica preskočite. Naravno, žene će uvijek pitati, no ne morate im baš sve ispričati. Priznanje o seksu za jednu noć, avanture i slične stvari samo će potegnuti još niz pitanja.

Troškove i visinu plaće
Ukoliko ne živite zajedno, djevojka ne mora imati uvid u vaše financije, visinu vaše plaće ili telefonskog računa. No, kad prilikom zajedničkog života imate i zajedničke troškove, opet određene stvari trebate zadržati za sebe, na primjer, vaša žena ili djevojka ne mora znati koliko potrošite kad idete van s prijateljima ili koliko košta novi mobitel.

Obiteljske tajne i odnos s roditeljima
Iako imate posao, prijatelje i djevojku, ne mora značiti da ponekad ne trebate roditelje, bilo da se radi o savjetu, financijskoj pomoći ili uslugama koje vi činite za njih. Nemojte odavati djevojci svaku sitnicu iz vašeg odnosa sa roditeljima jer tako će imati veću kontrolu nad vašim životom što bi vam se kasnije moglo osvetiti.

Svoje slabosti i strahove
Ako pred djevojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili čega već, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu. Pred djevojkom, iako niste, glumite jakog muškarca.

Aktivnosti u kupaonici
Većina muškaraca nema stida prilikom razgovora o ‘WC aktivnostima', a isto tako većina žena taj običaj mrzi. Koliko puta, kad i zašto idete u kupaonicu, ostavite za sebe, jer to zaista nikog drugog ne interesira.

Tajne vaših prijatelja
Neki parovi redovno tračaju prijatelje i njihove veze, no to nije uvijek pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara djevojku, a vi s njim često izlazite, pitanje je dana kad će to izazvati navalu bijesa kod vaše partnerice.

Statistiku o masturbiranju
Mnogi muškarci koji imaju redovit seks i dalje nastavljaju sa svojom omiljenom navikom, svakodnevnom masturbacijom. Samozadovoljavanje samo po sebi nije loše, no napominjanje toga u razgovoru može izazvati komplikacije. Ona može pomisliti da nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks s nekom drugom.

Poklone i stvari bivših djevojaka
Čak i ako imate punu kuću stvari koje su vam poklonile bivše djevojke, to ne spominjite. Svaki put kad vaša sadašnja djevojka ili supruga vidi taj CD, majicu ili parfem, biti će u napasti da ga baci ili sakrije od vas. Razlog je obična ljubomora, no koja se u ovom slučaju zaista može zaobići.

e-muskarac.com