Studenti iz Gruda autori aplikacije koja prati noćni život Hercegovine

studenti, Grude, aplikacija, noćni život
...napravili su i pokrenuli web aplikaciju koja prati događaje u noćnim klubovima, nastupe bendova, dj-eva, čitatelje informira o nadolazećim događajima u regiji i šire.

Kako ističu, radi se o Internet aplikaciji koja je zamišljena kao glazbena mreža na kojoj se nalaze profili klubova i glazbenika, a koju možete posjetiti preko linka www.music-booking.com .

"Web aplikacija je zamišljena kao takva da krajnji korisnik (netko tko organizira vjenčanje, diskoteke, klubovi itd) može pronaći glazbenika s njegovom biografijom, kontaktom, pogledati njegove video uratke, fotogaleriju, poslušati njegove pjesme, vidjeti njegove prošle i buduće evente na kojima nastupa, te ga na kraju i bookirati", rekao nam je Franjo, jedan od autora.

Dodaje kako je Music-booking.com zanimljiv široj populaciji zbog suradnje sa diskotekama, klubovima i caffe barovima.

Naime, sve one željne zabave i dobrog provoda koje nudi noćni život mogu na www.music-booking.com pronaći informacije o događajima koje organiziraju diskoteke i klubovi u skorije vrijeme.

Web aplikaciji se pristupa preko web browsera te je mobilno prilagodljiva (full mobile responsive). Franjo nam je za kraj rekao kako su iOS i Android aplikacija u izradi.

grude-online.info