Što sve jadne cure moraju preživjeti kad prvi put spavaju kod dečka

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira

Puno je tu pitanja i nedoumica.

Pretvarate se da idete kući

Dobro znate da vam se ne ide i da biste se barem još malo ljubili i mazili s njim. Ne trudite se lagati kad ionako znate da ćete ostati.

Pranje zuba je tajna misija

Ujutro se iskradete iz kreveta dok on još spava. Prvi razlog je taj što nemate četkicu za zube, pa sumanuto po njegovoj kupaonici tražite sredstvo za ispiranje usta ili prstom trljate pastu preko zuba. Drugi razlog je taj što u torbici imate svoju četkicu za zube, ali ne želite da on otkrije kako ste unaprijed isplanirali noćenje kod njega.

Spavate u njegovoj majici

Cijelu ste večer bili našminkani, dotjerani i zadovoljni sobom. Osjećali ste se seksi i poželjno. On vam ponudi da se presvučete u nešto udobnije za spavanje. Dok vam pomaže da se razodjenete, to može biti itekako seksi. Međutim, za spavanje će vam najvjerojatnije dati svoju staru i preveliku majicu u kombinaciji s boksericama, pa ćete izgledati kao reper.

Skinuti ili ostaviti šminku?

To može biti veliki problem. Svjesni ste toga da biste je trebali maknuti, ali bez svog sredstva za skidanje šminke vaše seksi smokey eyes poprimit će izgled rakuna. Osim toga, baš vas je krenulo, pa ne želite pokvariti trenutak...

Na koju stranu kreveta leći

Muči vas jer ne znate na kojoj strani on spava? Ne bi trebalo jer ste vi gost i pristojnost nalaže da vam dopusti da vi izaberete. No, ukoliko oboje uvijek spavate na lijevoj strani kreveta, bolje da to riješite prije nego kasnije.

Priljubiti se uz njega ili leći na svoju stranu?

To je jedno od najkonfuznijih pitanja kada spavate s novim partnerom. Ukoliko jedno od vas ima potrebu za dodirivanjem, a drugo želi svoj prostor, to bi mogao biti problem.

On hrče

To vam je slatko ili biste ga ugušili jastukom? To vam može biti dobar pokazatelj da razumijete svoje osjećaje prema njemu.

Buđenje

Probudite se i nadate kako se dogodilo čudo te da izgledate zamamno baš kao što ste izgledali noć prije. No, stvarnost je drugačija. Raščupani ste, ostaci šminke su se razmazali, a osjećate i vlastiti zadah. Pogledate njega i zaključie kako izgleda baš kao što je izgledao i prije spavanja. Život nije fer!

Odlazak kući u odjeći za izlazak

Sinoć ste izgledali božanstveno, ali ujutro taj topić sa šljokicama i štikle ostavljaju potpuno drugačiji dojam. No, ipak imate i drugu opciju. Možete otići u prevelikoj majici i boksericama koje vam je posudio za spavanje.

Izvor: net.hr