Što se muškima mota po glavi kad vide golu ženu?

muškarci, gole fotke, žene, misli
No jeste li se ikada zapitali što se doista muškarcima mota po glavi dok gledaju golu ženu?
Budi kul'. Kada vide golu partnericu pred sobom, muškarci, kada se ne bi kontrolirali, izgledali bi poput likova iz crtanih filmova s očima koje ispadaju, parom koja izlazi kroz uši te nogama koje se pletu dok lebde. Naime, pogled na golo žensko tijelo momentalno ubrzava rad srca, krv ubrzano teče prema južnim dijelovima tijela te je muškarcima sve teže zadržati tok misli. Međutim, oni ne žele da njihova partnerica to isto primijeti pa da pomisli kako nikada prije nisu vidjeli ženu bez odjeće. Upravo zbog toga muškarci će pokušati biti 'kul', pomalo ravnodušni i to sve u cilju da sakriju rastuće uzbuđenje.

'Konačno mogu piljiti'. U ime civiliziranog ponašanja muškarci izbjegavaju izravno zuriti u ženske atribute na javnim mjestima, eventualno bace brz pogled na plaži ili u teretani. No činjenica je da će uložiti određeni napor te tijekom razgovora s pripadnicom ljepšega spola zadržati pogled na njezinim očima. No kada odjeća padne na pod, civilizirano ponašanje više nije prioritet, piše womenshealthmag.com. U tom trenutku muškarci konačno mogu neometano uživati u pogledu.


'Podsjetnik!' Pogled na golo žensko tijelo valja dobro memorirati. Naime, muškarac će se truditi zapamtiti svaki detalj i onda si taj 'film u glavi' kasnije prevrtjeti više puta.'Hm, jesam li nešto trebao napraviti?' Možda je upravo tog trenutka gledao nešto na televiziju, rješavao zaostatke s posla, kuhao večeru... Što god to bilo, čim se partnerica pred njim pojavi bez odjeće, muškarac će na sve zaboraviti. Jednostavno, u tom trenutku svi dotadašnji planovi padaju u vodu.

'Pričekaj malo...' Muškarci u većini slučajeva znatno brže postižu orgazam od žena, no koliko to može biti olakotna okolnost, s druge strane može stvarati i određeno opterećenje. To znači da ako ne žele da sve odmah završi, muškarci moraju određeni trud uložiti kako bi odgodili orgazam. Stoga, umjesto da se odmah bace na partnericu i obave sve u nekoliko minuta, muškarci se trude oduprijeti tom porivu te pokušavaju uskladiti svoj ritam s partneričinim.

'Zaista bih volio znati što ona želi da učinim.' Nemojte se suzdržavati reći svom muškarcu što i kako želite. Naime, muškarcima će njihov 'zadatak' biti dvostruko lakši ako im pružite povratnu informaciju. Šapnite mu svije želje na uho, položite njegove ruke ondje gdje želite i ne bojte se preuzeti kontrolu u svoje ruke.

'Koji sam ja sretnik.' Taj osjećaj zahvalnosti i sreće javlja se vrlo brzo u prisutnosti golotinje.

'Zašto li je tako nesigurna zbog svog izgleda?' Baš kao i žene, i muškarci imaju svoje nesigurnosti. No činjenica je da muškarci na žensko tijelo gledaju sasvim drugačijim očima od žena. Oni jednostavno ne vide svaki nabor i nepravilnost. Njihove partnerice su im opako seksi baš takve kakve jesu, i stoga baš i ne shvaćaju njihovu veliku zabrinutost izgledom.

Izvor: tportal.hr