Što se dogodi kada braća blizanci ožene sestre blizanke

blizanci, blizanke
Pročitajte kako je došlo do tih neobičnih sudbina!

Kako to izgleda kad su sestre blizanke udate za braću blizance? U najmanju ruku vrlo zanimljivo, složit ćete se.

Na svijetu postoji 250 blizanačkih brakova u kojima su sestre blizanke udane za braću blizance. Evo nekih od tih, neobičnih priča:

Kad su prije desetak godina jednojajčane blizanke Darlene i Diane Nettemeier srele Marka i Craiga Sandersa, nitko nije mogao ni zamisliti da će se oženiti.

Sagradili kuće jednu pokraj druge

Sandersi su pozvali sestre Nettermeier na "dupli sastanak" iz čiste radoznalosti, a nakon sretne večeri u kockarnici u Las Vegasu odlučili su ih zaprositi.

Kada su se zaljubljeni parovi vratili iz Las Vegasa u rodni Teksas, ubrzo su se oženili i sagradili kuće jednu do druge.

Ovo nije kraj nevjerojatnim detaljima u ovoj ljubavnoj priči: Diane i Craig dobili su jednojajčane blizance - Colbyja i Bradyja koji sada imaju sedam godina!

Jednojajčane blizanke Ginna i Gaylen Glasscock iz Abilenea prije tri godine stale su pred oltar sa svojim odabranicima - također jednojajčanim blizancima Erichom i Nicholasom Schmidtom.

Sestre koje su bile godinu dana mlađe od svojih budućih muževa počele su izlaziti s njima na prvoj godini fakulteta.

Iako su ovi parovi često izazivali podsmijeh kolega, blizanke su odmah nakon prvog poljupca znale da su njihovi budući partneri "oni pravi".

Prstenje u desertu

Nakon tri godine hodanja blizanci su zaprosili blizanke zajedničkim iznenađenjem - sestre Glasscock mislile su da sudjeluju u fotografiranju za novi restoran "Amarillo" u vlasništvu porodice Schmidt, a kad su im servirani deserti s prstenjem, bilo im je jasno o čemu se radi.

Parovi su se vjenčali zaredom - Gaylen i Nicholas su se vjenčali u četiri popodne, a Ginna i Erich su rekli "da" samo sat vremena kasnije.

Imali su i iste goste u istoj crkvi, a svi su na kraju završili na istoj zabavi. Sestre Glasscock i braća Schmidt su jedni drugima bili kume i kumovi.

Blizanke Zhang Lanxiang i Jiang Juxiang udale su se za identične blizance Yanga Kanga i Yanga Jiana, a jedna ljubav je zaslužna za početak druge. Dvadesettrogodišnji Yang Kang sreo je i zaljubio se u Zhang Lanxiang na poslu u Wuxiju.

Ubrzo su se odlučili za brak, pa su se zaručili i napravili zabavu. Na toj zabavi Kangov brat Jian upoznao je sestru buduće mlade i odmah se zaljubio.

Dva para vjenčala su se na zajedničkoj ceremoniji, a budući da su im se čak i roditelji često zbunjivali pri raspoznavanju, braća su se različito ošišala, a sestre su nosile haljine različite boje kako bi svi znali tko je tko.