Što on doista misli kada vas vidi golu?

gola, muškarac žena
Poznata uzrečica 'muškarci su s Marsa, a žene s Venere' mogla bi se primijeniti i u ovoj situaciji koja još jednom pokazuje koliko muškarci i žene mogu drukčije razmišljati.

Muškarcima najčešće pruža užitak vidjeti svaki centimetar golog tijela, a žene si nerijetko razbijaju glavu pitanjima poput 'što on sada misli', 'joj, vidjet će mi celulit na bedrima' ili 'sviđam li mu se doista'. No prava je istina ta da gotovo nijedan muškarac neće promisliti ništa slično kada vidi golu ženu koja mu se sviđa. Kako bi nelagodan trenutak svlačenja odjeće bio što bezbolniji, donosimo vam pravu istinu o tome što muškarci misle kada vas vide golu.

Koža joj je tako mekana
Bez obzira na to jeste li taj dan zaboravili nanijeti hidratantnu kremu, vaša koža njemu se čini poput pravog satena. Naime, koža u muškaraca za 20 posto je deblja od ženske, pa tako i kada mislite da vam je koža gruba, njemu ona pruža osjećaj mekoće. Osim toga, muškarci imaju masniju kožu tako da će njegov dlan kliziti po vama kao da ste satkani od svile.

Obožavam njezin miris
Premda će se mnoge žene iznenaditi, u ovom slučaju se ne misli na sve silne losione, kreme i parfeme koje stavljaju već na prirodni miris tijela i kože kojemu muškarac teško može odoljeti. 'Prekrivanje vlastita mirisa, te pretjerano parfumiranje i pranje neće vas učiniti privlačnijima u spavaćoj sobi, već upravo suprotno. Vaši prirodni feromoni su poput afrodizijaka, pa zašto ih ne iskoristiti? Naravno, to ne znači da treba izbjegavati svakodnevnu higijenu koja je nužna, ali bolje je koristiti losione i kreme nježnijih mirisa. Na taj način vaš partner neće osjećati da je u spavaćoj sobi dobio, umjesto seksi zavodnice, zalogaj od sapunice', tvrdi doktor Pam Spurr.

Zašto mi ne dopušta da vidim sve?
Rezultati ankete koju je provela agencija Psychology Today pokazuju kako čak 56 posto žena nije zadovoljno vlastitim izgledom. No zar je stvarno moguće da je čak više od polovice žena neatraktivno? Pa i ne baš. 'Vjerojatnije je to da većina žena ima potpuno nerealnu sliku o vlastitu izgledu. Velik broj žena prilikom gledanja u ogledalo uočava samo mane, a muškarci gledaju sasvim drukčije. Oni vide ono što im se sviđa, a mane uopće ne primjećuju', kaže doktor Spurr.

Nadam se da će mi reći što voli i što joj odgovara
Uza sve informacije do kojih muškarci danas mogu doći putem časopisa i interneta, modreni zavodnici i dalje žive u potpunom neznanju što se tiče onoga što vi volite. Stoga im je više no ikada potrebno vaše vodstvo. 'Sve je puno lakše s dobrim uputama, a ono što daje dobar osjećaj može biti nevjerojatno seksi', tvrdi terapeut Ian Kerner.

Ona je u tako dobroj formi, baš poput mene
Većina žena će pri pogledu na vlastito tijelo pomisliti da bi možda trebalo skinuti koji kilogram viška, a možda će to isto pomisliti i za svoga partnera, muškarcima se sasvim druge misle vrte po glavi. Naime, on je, bez obzira na sve, uvjeren kako i vi i on izgledate odlično. Prema istraživanju organizacije Psychology Today 63 posto muškaraca željelo bi skinuti koji kilogram viška, no unatoč tome sami sebe ne smatraju manje atraktivnima, pa je tako čak 25 posto pretilih muškaraca same sebe ocijenilo kao 'iznimno privlačnima'. 'Žene sve više važnosti posvećuju težini koja im je glavni čimbenik prilikom ocjenjivanja vlastite i tuđe atraktivnosti. No muškarcima to ne predstavlja bitan faktor', kaže doktor Spurr.

Ne mogu se zasititi njezinih mekanih dijelova
Žene imaju dodatni sloj masnoće ispod kože, što ih čini posebno mekima. 'Upravo je to razlog zašto on obožava dodirivati vaše grudi, stražnjicu i trbuh. Pokušajte se opustiti i dopustiti mu da uživa - upravo je to ono što vas čini atraktivnim u njegovim očima', savjetuje seksualni terapeut Kerner.

Želim da ova noć bude za pamćenje
Muškarci su vrlo ponosni kada ženu uspiju dovesti do orgazma. Misao koja mu se javlja čim vas vidi golu je da vam želi priuštiti nezaboravan vrhunac, jer tada će vas zasigurno ponovno vidjeti, bez suvišne odjeće.

Van Persie, Chamakh, Walcott...
Ova imena vama možda vama ništa ne znače, ali ako je on vatreni navijač Arsenala, ova imena najvjerojatnije recitira u očaju da vrhunac ne doživi prerano. 'Muškarci koriste cijeli niz neobičnih rituala da odgode orgazam', otkriva terapeut Kerner. No kako mu vi možete olakšati? Pokažite mu druge načine kako da vas zadovolji, nema razloga da vaš užitak izostane jer u ovoj je igri svatko pobjednik.
izvor: Tportal.hr