Što nikada ne smijete reći muškarcu? Ali nikada!

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa

Možda žene nisu s Venere, a muškarci s Marsa, ali ponekad se čini da su sa zaista prilično udaljenih planeta. Želite li mir u kući, doznajte što nikada ne biste trebali reći svom partneru


1. 'Moj bivši bi napravio isto to'
Čak i kada se radi o pozitivnoj usporedbi, vaš partner ne želi ni čuti o vašem bivšem dečku... išta... ikada. Stavite sebe u istu situaciju i zamislite kako biste se osjećali.

Osim što takvim komentarom potkopavate njegovo samopouzdanje, možete ostaviti dojam da ste još uvijek zagrijani za bivšeg.


2. 'Ivana je trudna. Ali, ššššš... ne smiješ nikome reći'
Sjećate li se epizode 'Seksa i grada' u kojoj Carrie kaže Aidanu da je Miranda trudna, ali to ne smije reći prijatelju Steveu? Sjećate li se kako se siroti uzrujao što ga je uvijek za otvorenu komunikaciju spremna djevojka dovela u tako glup i nezavidan položaj?

Upravo će se tako osjećati i vaš dragi. Osim što ga ne biste trebali zamarati tuđim tajnama, ukoliko je slučajno otkrije, vaša prijateljica će biti ljuta na vas, a ne na njega.


3. 'A kada ćemo se mi ženiti/radit bebicu?'
Ako ste u sretnoj i ispunjenoj vezi sasvim je prirodno maštati o savršenom vjenčanju i prekrasnoj dječici koja će trčkarati po stanu. Slobodno o tome sanjarite, ali ne pričajte o tome vašem muškarcu.

Čak i ako i sam to očekuje, ne želi o tome na glas govoriti i otvoreno se veseliti kao djevojka. Osim toga, o tako se ozbiljnom koraku počinje raspravljati kada ste zaista oboje sigurni u vječnost vaše veze.

4. 'Nije mi ništa'
Vaše lice otkriva sve. Kao i činjenica da u sat vremena niste progovorili niti jednu riječ. Vaša optužba povišenog tona da je on sigurno namjerno sakrio daljinski upravljač samo potvrđuje da se nešto događa.

No, kada vas on pita što vam je, vi odgovorite - nije mi ništa. Tada si već želi počupati i zadnju vlas kose koju ima na glavi.
Pasivna agresija vam neće pomoći, samo će stvoriti nove probleme. Jednostavnije je reći što vas zaista muči.

5. 'Misliš li da je lijepa?'
Ovo je pitanje s kojim ga, ni krivog ni dužnog, možete usositi. Ako odgovori da jest, onda slijedi pitanje 'je li ljepša od mene?', na koje se još može nadovezati još poveći broj pitanja.

Ako odgovori da nije lijepa, a očito je, onda će ispasti lažljivac. Tada ćete se upitati oko čega bi vam još mogao lagati? A ako mu se zaista ne sviđa lijepa žena, možete se početi pitati kakav je to njegov ukus i zašto je izabrao vas? Totalna konfuzija! Prekrižite to pitanje zauvijek.

6. 'Misliš da su moja bedra debela?'
Da mu se ne sviđate ne bi bio s vama. Točka. Svako omalovažavanje sebe pokazuje vas u vrlo nesigurnom svjetlu, što muškarci ne vole. Kao niti žene, uostalom.

Što biste vi mislili o muškarcu koji stalno govori kako ima prejake listove?I ne zaboravite, nitko ne vidi 99 posto vaših mana koje stalno ističete. Samokritičan način na koji se sami gledamo, svojstven je zaista samo nama samima.

7.'Tvoja majka/prijatelji je katastrofa'
Nije preporučljivo izražavati nesimpatije ne samo prema njegovoj majci, već i prema prijateljima i drugima njemu dragim ljudima, pa i prema psu. Ukratko, prema svim onima u njegovu životu koje voli i bez kojih ne može.

Ukoliko nekoga od njih ne podnosite, nemojte otvoreno izražavati neprijateljstvo, već ga jednostavnodiplomatski prihvatite. Možda njegov dugogodišnji prijatelj ima neke navike koje vas strašno iritiraju, ali moguće da mu je upravo on jednom bio najveći oslonac.

zadovoljna.hr