Što muškarci žele nakon seksa?

seks, ljeto, muškarci, seks, sex orgazam, ljubav strast, iskrenost
Istraživanja su pokazala kako muški mozak nakon seksa ima potrebu za odmorom, dok ženski stremi ka emocionalnom povezivanju. Tako žene čiji se partneri nakon ljubavnog čina samo okrenu i zaspe razvijaju osjećaje nesigurnosti i žudnje. Kako ne biste nakon seksa izvisili, donosimo vam nekoliko savjeta kako zadržati njegovu pažnju i učiniti svoju bolju polovicu zadovoljnom.

Udijelite mu kompliment

Muškarci ponekad sumnjaju u svoje ljubavničke sposobnosti, stoga ih ne zaboravite s vremena na vrijeme pohvaliti. Malo laskanja nikome ne šteti, a zauzvrat ćete ga održati budnim te probuditi želju za ponovnim dokazivanjem. Naglasite poze koje su vam se svidjele i garantiramo da ćete ih kad-tad ponoviti.

Istuširajte se zajedno

Prema nekima muškarci jednostavno obožavaju tuširanje nakon seksa, još kada dolazi u kombinaciji s nagim ženskim tijelom, nema boljeg scenarija. Počnite tako da jedno drugom lagano perete leđa, ramena i vrat te uživajte u mlazu tople vode koja miluje vaša priljubljena tijela. Dokazano je da topla voda produžuje uzbuđenje poboljšavajući protok krvi.

Masirajte ga

Samo zato što se je gotov seks, ne znači da i ruke moraju prestati raditi. Masiranje je idealna prilika da i dalje ostanete u fizičkom kontaktu. Legnite na bok, okrenite se prema njemu te radite lagane krugove po njegovom torzu. Počnite na prsima, nastavite oko pupka, prema zdjeličnoj kosti i potom nastavite prema gore', savjetuje Steve Capellini, maser i autor knjige ‘Massage For Dummies'. Izbjegavajte intimnu zonu jer je ona nakon seksa još uvijek preosjetljiva.

Priljubite se jedno uz drugo

Žene obožavaju kad ih se nakon seksa grli i mazi, a pokazalo se da je mit da muškarci u tom ne uživaju. ‘Obično se misli da su muškarci emocionalno udaljeni nakon seksa. No, većina njih također želi osjetiti bliskost', objašnjava Hillman Carolynn, seksualna terapeutkinja iz New Yorka. Ostavite mu prostora da se namjesti, a nakon toga se nježno priljubite uz njegovo tijelo - neće vam moći odoljeti.

Dodirujte se

Činjenica je da je muškarcima nakon seksa potreban oporavak prije no što ponovno krenu u akciju. Ako ste nestrpljivi počnite samostalno istraživati svoje tijelo - možda mu to bude dodatna stimulacija da se i sam baci na posao. Dajte mu do znanja da vam je bilo odlično i da želite ponoviti to uzbudljivo seksualno iskustvo. Bez obzira na to hoće li on prihvatiti poziv ili ne, imajte u vidu da muškarci vole gledati kako i sami znate uživati u svojem tijelu.

she.hr