Što muškarci primjećuju na prvom spoju?

spoj, savjeti, fraze, upoznavanje, spoj, pažnja, muškarac žena, pravila, prvi spoj, muškarac žena, internet, spoj, on line upoznavanje, muškarci, izlazak, spoj, žene, muškarci, koketiranje, načini, škola, žene, tečaj, romantika, spoj, veza, ljubav, život, zajednica, znakovi, žene, muškarci, privlačnost, upoznavanje, muškarci, žene, prvi spoj, pitanja, spoj, stvari, izlazak, muškarci, spoj, znakovi, muškarac, žena, znakovi, pravi, izlazak, računica, dvoje, spojevi, igrice, muškarci, žene, formula, ljubav, supruga, spoj, iznenađenje, lopov, trikovi, privlačnost, otkriće, varanje, provjera, izlasci, žena, učenje, spoj, upoznavanje, zaborav, rukovanje
...vjerojatno mislite da je vaš prvi spoj prošao i više nego dobro. E pa, istina je nešto drugačija - kada on dođe doma, kroz glavu će mu prolaziti neke druge analize. A evo i koje su to!

1. Vaša reakcija na njegove šale

Znamo da svaki frajer nema smisla za humor. No svaki frajer misli da ima smisla za humor. I kada mu vi dajete do znanja da, ako ništa drugo, barem cijenite njegove komičarske pokušaje da vas šarmira, on će se osjećati jako dobro. Ne morate cijelo vrijeme urlati od lažnog smijeha, ali pokažite mu da shvaćate njegove šale i da su vam zanimljive. Njemu će to biti jako bitno.

2. Koliki je vaš interes

Svatko od nas na spoju voli pričati o sebi. Na taj način sami sebe nastojimo prezentirati u najboljem svjetlu. I to je ok. No ono što će njemu biti još bitnije jest koliko ste pitanja postavili vi njemu. O njemu. Frajeri vole vidjeti da pokazujete interes pa umjesto da cijelo vrijeme pričate o sebi, pokažite mu da vas doista zanima kakva je on osoba, čime se bavi...i pozorno ga slušajte!

3. Koliko se žalite

Da, gospodarska situacija je loša. Film koji ste upravo odgledali možda je doista bio nepotrebno predug. I jelo je možda stvarno preslano. No iz cijele te priče, on će zaključiti da ste osoba koja se stalno žali na nešto, koja ima jako visoke kriterije i kojoj je teško udovoljiti. Što nije nužno loše. No nismo sigurni da je to dojam koji želite ostaviti na prvom spoju.

4. Prvi poljubac

Bilo da se radi o spontanom poljupcu u obraz, brzom poljupcu u usta ili dugom, vlažnom francuskom poljupcu, prvi poljubac može otkriti puno o kemiji između vas dvoje. I da li kemija uopće postoji. Ako postoji, poljubac će mu to dati do znanja. A onda će jedva čekati da vas vidi opet.

izvor: Cosmopolitan