Što muškarci najviše kriju od žena?

brak, muškarci, žene, tajne, muškarci, žene, visina, muškarci, stvari, priznanje
Evo nekih najčešćih stvari koje muškarci kriju od žena.

1. Imaju seksualne fantazije

Najčešća tajna koju muškarci kriju je da zapravo imaju seksualne fantazije. Međutim, većina će to poreći. Možda zato što se plaše da ćete se uplašiti ili ih pogrešno razumijeti. Najbolje je da sjednete s partnerom i otvoreno razgovarate o njegovim fantazijama. Možda ćete neke od njih i moći provesti u djelo.

2. Ne vole okolišanje

Još jedna stvar koju muškarci uglavnom kriju od žena je činjenica da uopće ne brinu o svim detaljima iz vaših priča. Oni žele da preskočite sve nebitne detalje i odmah kažete ono što je zaista važno. Jednostavni su i ne vole pretjerano analiziranje jer smatraju da je to gubljenje vremena i energije. Zato, ne opterećujte partnera svim nebitnim detaljima i odmah pređite na stvar.

3. Ne znaju što reći na prvom sastanku

Većina muškaraca konverzaciju na prvom sastanku doživljava veoma bolno jer ne znaju o čemu pričati, a da vas obore s nogu i pokažu kako su zapravo dobra prilika. Zato većina muškaraca preferira neku zabavnu aktivnost na prvom sastanku kao što je na primjer odlazak u zabavni park.

4. Nekada žele tišinu

Možda to zvuči surovo, ali je na žalost točno. Eksperti tvrde da je mozak muškaraca linearan i cjelodnevna komunikacija na poslu stvara veći napor nego kod žena. Zato je ponekad najbolje da svom partneru date malo prostora i tišine umjesto da ga opterećujete svakakvim pričama.

5. Često lažu da bi očuvali mir

Dosta muškaraca ne kaže ono što misli kada se svađa sa djevojkom ili ženom jer se plaše da bi sukob eskalirao. Zato o nekim stvarima lažu samo kako bi očuvali mir u vezi.

6. Žele se osjećati privlačno

Isto kao i žene, većina muškaraca želi se osjećati privlačno i poželjno, iako to možda ne govori. Muškarci su također nesigurni i žele čuti vaše mišljenje o njima. Žele znati kako ih vidite i što zaista mislite o njima. Zato, s vremena na vrijeme trebate podsjetiti partnera zašto ga toliko volite.

b92.net