Što možete saznati o muškarcu na temelju prvog spoja?

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj
Međutim, umjesto da se fokusirate na ono što bi mogli učiniti krivo, obratite pozornost na njega i njegovo ponašanje.

Naime, na temelju njegovih gesta i ponašanja već na prvom spoju možete saznati mnogo toga o svom budućem potencijalnom partneru.

Evo što sve i kako možete saznati o muškarcu na temelju prvog spoja.


1. Poštuje li vas

Muškarac koji ne poštuje žene od vas bi mogao praviti budalu već na prvom spoju stoga obratite pažnju na njegove geste. Na koji način razgovara s vama? Kakve riječi vam upućuje? Zbija li šale na vaš račun? Usredotočite se na takve male stvari, a obratite pozornost i na to je li došao na vrijeme ili kasni na vaš prvi spoj. Također, ako cijelo vrijeme dok je s vama provjerava poruke na mobitelu to bi mogao biti znak da mu i nije pretjerano stalo do vas. Takve male stvari koje radi s poštovanjem ili bez njega mogu vam jasno naznačiti u kojem bi smjeru vaša veza mogla ići.

2. Kako se odnosi prema drugima

Obratite pozornost na to kako se odnosi prema konobarici u restoranu ili ženi koja vam prodaje ulaznice na kino blagajni. Ako kotrlja očima ili je neuljudan to znači da nije baš pristojan i da se ne odnosi lijepo prema drugim ljudima pa je pitanje kako će se odnositi prema vama. S druge strane, ako je pretjerano uljudan ili čak primijetite da flertuje s konobaricom, to također nije dobar znak. On treba pronaći pravu ravnotežu želi li vas vidjeti i na drugom spoju.

3. Koliko je temperamentan

Kako se ponaša ako dugo morate čekati u restoranu da bi naručili? Je li totalno izgubio živce ili uživa u dodatnom vremenu s vama? Muškarca koji lako plana i ne zna obuzdati svoj temperament zacijelo ne želite u svojoj blizini.

4. Je li džentlmen

Znamo da više nismo u 18. stoljeću i da je sve manje džentlmena, no neke su stvari stvar bontona, osobito na prvom spoju. Otvara li vam vrata? Inzistira da on plati večeru? Sve ove stvari vrlo su bitne jer pokazuju kako se odnosi prema ženama i je li barem malo džentlmen. Ako vas ne tretira s poštovanjem onda svakako nije zaslužio vašu pažnju.

5. Koliko mu je zapravo stalo

Nije da se mora pojaviti na prvom spoju u odijelu i kravati, no mora se vidjeti na njemu da brine o sebi i da mu je stalo do toga da vam se svidi. Ako se pojavi neuredan i nepočešljan to znači da baš i ne vodi pretjeranu brigu o sebi. Želi li vas uistinu impresionirati, onda će se potruditi i da dobro izgleda. Vidite li da se ne trudi, nemojte trošiti svoje vrijeme na njega.

6. Koliko mu je važna obitelj

Na prvom se spoju uglavnom razgovara o lakim temama tako da ne možete očekivati da će vam ispričati sve o svojim snovima i nadama za budućnost. Ipak, teme koje najčešće spominje ili vas ispituje o njima su stvari koje vrednuje najviše i koje su mu bitne. Pita li vas nešto o roditeljima, to znači da mu je obitelj bitna. Ako pak vas ispituje o vašim omiljenim bendovima, to znači da je ljubitelj glazbe. Teme o kojima razgovara s vama mogu vam otkritipuno toga o njemu.

7. Sviđate li mu se

Kada se opraštate, prati li vas do vrata? Da li vas ostavlja bez ijednog dodira ili vas želi poljubiti? Način na koji se oprašta s vama na kraju spoja može vam otkriti mnogo toga, a osobito ono što vas najviše zanima: koliko mu se sviđate. Ipak, nemojte zaboravite da su neki muškarci sramežljiviji pa činjenica da vas nije poljubio na prvom spoju ne mora ujedno značiti i da mu se ne sviđate.

Prvi je dojam vrlo važan i upravo zato mnogo toga ovisi o tome kakvu ćemo impresiju ostaviti na prvom spoju. O uspjehu odnosno neuspjehu prvog spoja može ovisiti i sama budućnost veze. Ako vam se tip nije svidio na prvom spoju, nemojte samo zbog osjećaja krivnje ili sažaljenja pristati i na drugi spoj s njim. Nisu svi za svakoga i imajte to na umu.

zena.hr