Što joj je nikako smijete reći na Božić

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
Dok vi opušteno gledate TV ili kitite božićno drvce i slušate prigodnu glazbu, supruga peče posljednji kolač, radi francusku salatu i stavlja rublje na pranje. U ovakvim situacijama Christiana Hopkins za Daily Mail navodi deset tema o kojima nije pametno razglabati u vrijeme blagdana. Stoga ne pokušavajte smanjiti napetost u neslanim šalama...

To je samo ručak

Dok žena sprema božićni ručak i usput se žali da ne zna kako će to sve stići, možda bi vam bilo pametnije da ne koristite rečenice poput: 'Pa to je samo ručak.' Ako je to samo ručak, zašto uključuje više vrsta jela i količinu hrane koja još nekoliko dana stoji u hladnjaku nakon obiteljskog okupljanja?

Kolač je nekako drukčiji

Osim komentara na ručak, nikako vam nije pametno reći da je vaš omiljeni kolač drukčijeg okusa od onog na koji ste inače navikli ili, ne daj bože, da ima drukčiji okus odo onog kakvog sprema vaša majka. Zašto ste odjednom dobili poriv komentirati okus kolača? Božić nas podsjeća na djetinjstvo, pa i mamini kolači ostaju u najboljem sjećanju, ali bolje da taj dio jednostavno prešutite. Zbog mira u kući.

Opet plačeš zbog iste scene

Muškarci nikada neće moći shvatiti zašto žene godinama mogu plakati nad nekom dirljivom scenom iz filma koji su gledale barem 50 puta. Osim toga, u blagdansko vrijeme žene su i osjetljivije nego inače...

Probaj se malo opustiti

Riječ opuštanje probajte izbjeći u bilo kojem kontekstu. Time ćete postići samo suprotan efekt, a ni vi više nećete biti opušteni ako sa suprugom budete raspravljali o tome. Adrenalin je ženama potreban u takvim trenucima da bi napravile sve na vrijeme.

Zar moraš nositi te cipele ako te žuljaju?

Visoka potpetica jednostavno je obaveza na blagdanskim partijima i morat ćete imati malo više razumijevanja ako se vaša draga požali da jedva čeka doći kući i skinuti cipele. Što može kad uz lijepu haljinu ne može obući tenisice, a o seksi looku da ne govorimo.

Koliko si ono kolača pojela?

Ako se mislite povoditi za onom bolje spriječiti nego liječiti, pa dragu upozoriti da je uzela već četvrti kolač - nemojte. Nakon napornog rada i priprema, odlučila se pošteno najesti, stoga joj dajte da se konačno opusti jer ste to i tražili od nje tijekom dana.

Je li to sve zbog nekih hormona?
Ne, nije riječ o PMS-u! Ona samo ima pune ruke posla dok vi s djecom stavljate kuglice na božićno drvce i usput joj govorite da ste žedni...

Zar nisi uzela ključeve?

Čest predmet svađe upravo su izgubljeni ključevi. Zato si dajte malo truda i preuzmite dio zaduženja na sebe, makar se radilo samo stvarima poput ključeva stana ili boce vina za prijatelje.