Što je muškarcima kod žena seksi?

romantika, filmovi, muškarac žena, jennifer-lopez, seks, seks, video snimak, snimka videa, kućni snimak

Osim fizičkog izgleda, muškarci na nježnijem spolu opažaju lijep osmijeh, pogled i inteligenciju. Muškarce naravno prije svega privlače fizički atributi. Kada su ženu odmjerili od glave do pete pozornost i odnose druge stvari, pročitajte koje.

1. Muškima je seksu iskren osmjeh

Rezultati brojnih istraživanja su pokazala, da muškarce ženski osmjeh vrlo privlači. S osmjehom žena pokazuje, da je otvorena i neopterećena osoba. Osmjeh je odličan recept.

2. Muškima je seksi, da ih znate saslušati

Ženska, koja pažljivbo sluša svog sugovornika, je puno privlačnija od drugih. Istraživanje australskih znanstvenika je pokazala, da je ta osobina ta koju muškarci primjećuju na ženi među prvim osobinama. "Neopisivo je seksi kad imaš osjećaj da je sva njena pozornost usmjerena tebi", rekao je jedan od sudionika istrsaživanja.

3. Muškarcima je seksi smisao za humor  

Muškarci su vrlo zadovoljni s ženom, koja ih u lošem danu može nasmijati i natjerati na dobru zabavu. Kod takvih žena muškarci su puno opušteniji. Osim toga važno je da se žena zna našaliti i na svoj račun. S tim dokazuje da nije kritično nastrojena protiv sebe ili prema drugim muškarcima. Muškarci se vole šaliti na ženski račun te im je važno da žene to ne uzimaju preozbiljno.

4. Pogled je presudan

Puno muškaraca smatra, da je ženski pogled presudan. Ukusi muškaraca se razlikuju; neki vole tajnovite i sramežljive poglede, neki vole izazovne i direktne. To je dio komunikacije koji za svakog individualan i ima individualno značenje, no sigurno su najprivlačniji oni pogledi koji otkrivaju žensku osobnost.

5. Muškarcima je seksi inteligencija

Muškarcima je važno, da kraj sebe imaju pametnu ženu. Iako se pojavljuju svakakve teorije koje govore suprotno, za muškarce je važna seksi osobina inteligencija. Inteligencija je ta koja ženi omogućuje da je zanimljiva i važna sugovornica u društvu i nasamo, osim toga ukrevetu ima puno više mašte, što većina muškaraca cijeni i voli.

6. Muškarcima je seksi - dostojno ponašanje 

Istraživanje američkog sveučilišta je pokazalo da je muškarcima jako važno dostojanstveno ponašanje. Preglasne i napadne djevojke su nešto što ih zapravo u dugoročnom pogledu odbija. Puno muškaraca promatranjem ponašanja žene ocjeni kakva je ona zapravo i kakva je njena narav.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr