Što bi svaka žena trebala znati: Kako pronaći pravog muškarca?

Muškarac Agresor: Nikada zadovoljan

Nepredvidiv. Svadljiv. Vrlo agresivan. Uvijek ga nešto smeta, a sam nikad ne priznaje greške. Ima jasna politička i vjerska uvjerenja. U emocionalnom je smislu potpuno nepismen i posve nesposoban trijezno razmisliti o svojim postupcima. Pa ipak, možda je baš on vaš pravi muškarac!

Kako ga prepoznati? Nije ga teško pronaći, jer se takav muškarac rado nameće i naglašava svoju muškost na koju je tako ponosan.Obratite pažnju na mišiće, bradu i glasan govor pun različitih kletva i psovki.

Kakve žene muškarac Agresor voli? Ne podnosi feministkinje i druge samostalne žene, već traži poslušne i krotke žene na koje će istresati svoju ljutnju i nezadovoljstvo. Ako mislite da je on vaš pravi muškarac morate biti spremni na žrtvu podređenu njegovom uspjehu.

Sramežljivko: Smotan i sladak muškarac

Sramežljivko djeluje kao da baš i ne razumije ovaj svijet, jer ni sam ne zna što želi i kamo ide, ali možda je baš on vaš pravi muškarac. On treba stalnu brigu i pažnju. Najbolje se osjeća stojeći na mjestu, promatrajući okolinu. Većinu vremena provodi kod kuće, jer nerado otkriva svijet koji mu izgleda nesigurno. Ovaj je muškarac nježan i pažljiv, žene se uz njega ne osjećaju ugroženo i zato ga vole.

Kako ga prepoznati? Ak je ovo vaš pravi muškarac, prepoznati ćete ga po brojnim detaljima koji ga razlikuju od drugih muškaraca. Obično je to ona osoba koja se ne primjećuje, uvijek se drži po strani, a u društvu ne otvara usta. Najčešće je odličan slušač.

Kakšne žene voli? Muškarac Sramežljivko traži samouvjerene, stabilne i jake žene. Uravnotežene i temperamentne. Najčešće izabere ženu koja je njegova čista suprotnost. Ako ste vi ta, muškarac Sramežljivko vaš je pravi muškarac. Kako ne voli promjene, ovaj se muškarac najbolje osjeća u dugim vezama.

preneseno sa: www.intimatemedicine.com.hr