Stalno pratim svoju djevojku, čak i do druge sobe. Je li to čudno?

djevojka, praćenje
Je li ispravno i utemeljeno pratiti osobu s kojom ste u vezi, čak i ako postoji nepovjerenje? To je pitanje koje muči jednog 28-godišnjeg muškarca koji je u vezi s 26-godišnjakinjom koja ima sina iz prvog braka.

"Moja djevojka kaže da se ponašam kao da joj ne vjerujem. Slijedim je svaki put kada ode iz jedne sobe u drugu. To joj smeta, zajedno smo pola godine."

Muškarac, koji je želio ostati anoniman tražeći savjet od poznate terapeutkinje Deidre na portalu The Sun, tvrdi da njegova djevojka stalno drži mobitel u rukama i komunicira i izmjenjuje poruke s drugim muškarcima koji su, čini se, njoj nešto više od samo prijatelja.

Priznao je da je svjestan da se ne ponaša ispravno, a Deidre mu je odgovorila kako je jasno da nema povjerenja u nju, no vjerojatno postoji opravdan razlog za to. Par bi trebao zajedno sjesti i razgovarati o svom odnosu i odrediti granice.

U redu je imati prijatelje suprotnog spola, no kada to prijeđe granicu prijateljskog ponašanja, tada je osoba u toj komunikaciji na skliskom terenu, barem što se njene veze tiče, prenosi vecernji.ba.