Srpsku pjevačicu uhitili s kilom koke: Nisam kriva, imam dijete

Srpska pjevačica prošle nedjelje doživjela je pravu dramu nakon što joj je policija u torbi pronašla kilogram kokaina, piše srpski Press. No ubrzo nakon što su joj zaprijetili da će je uhititi i da bi mogla dobiti 15 godina zatvorske kazne zbog kaznenog djela prenošenja droge pjevačica je saznala da je žrtva skrivene kamere 'Nemoguća misija'. Katarina Ostojić Kaja nije znala da se u torbici, koju je preuzela od nepoznatog mladića kako bi prijatelju vlasnika hotela u kojem je trebala pjevati učinila uslugu, nalazi kokain.

- Ja ništa nisam kriva, ja imam dijete - pravdala se pjevačica i nijekala krivnju.

Torbicu s kokainom prenijela je iz Beograda u Stare Banovce. Nakon što je predala torbicu prišli su joj policajci i zamolili je da s njima pogleda jednu snimku. Kaja je ostala šokirana nakon što je vidjela kadrove na kojima predaje torbicu, a mladić zatim iz nje vadi kokain.

- Bila sam šokirana. U trenutku mi se srušio svijet. Ni krivu ni dužnu su me optužili za tako strašnu stvar, a pritom su imali i dokaze da sam počinila kazneno djelo. Nisam znala što da napravim. Bila sam bijesna i nemoćna. Mislila sam samo na svoju kćer Nikolinu - izjavila je pjevačica koja za mukotrpnu situaciju u kojoj je postala žrtva 'Nemoguće misije' nikoga ne krivi.

Iako je bila potresena i veoma uzrujana shvatila je da je to sastavni dio njezinog posla i života.

- Ne bih voljela da mi se dogodi slično iskustvo. Za jedan život dosta je - rekla je Kaja