Sramežljiv je? Preuzmite stvari u svoje ruke

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Mi žene nekako smo programirane da očekujemo da oni naprave prvi korak pa ako oni ništa ne poduzmu najčešće odustajemo. Ipak, zašto bi propustili dobru priliku ako se jedno drugome sviđate? Kako pobijediti sramežljivost?

Sramežljivi muškarci djevojkama koje im se sviđaju najčešće šalju određene znakove koji pokazuju da žele da one naprave prvi korak. Oni se boje bilo što poduzeti prije nego im vi otvoreno ne pokažete da to želite. Stoga, ako vam se sviđa jedan takav, sakupite hrabrost i priđite mu. U nastavku vam otkrivamo znakove koji poručuju da mu se sviđate, ali želi da vi poduzmete prvi korak. Dekodirajte njegove tajne signale i preuzmite stvari u svoje ruke.


1. Single je dulje vrijeme

Ponekad je određeni muškarac/momak sam dulje vrijeme jer je zaljubljen u jednu djevojku, ali ne može skupiti hrabrosti da joj priđe pa čeka da se nešto desi samo od sebe ili da ona nešto poduzme. Zbog toga ga ne zanimaju druge djevojke i zato je single. Možda čak i čeka da djevojka u koju je zaljubljen postane single (ako nije). Iako ne mora ovo uvijek biti razlog zašto je muškarac single, može biti jedna od mogućnosti. Dakle, ovo bi mogao biti jedan od znakova da vas želi, ali imajte na umu morate proučiti kompletnu sliku da biste mogli donositi bilo kakve zaključke. Zato nastavite čitati i istražite i ostale znakove koje vam otkrivamo u nastavku.

2. Osjećate kao da vam šalje signale

U mnogim odnosima postoje 'nevidljivi signali', a osobito je to često na početku nekog odnosa. Osjećate li da vam taj sramežljivi momak šalje određene signale, no nikako da vam priđe? To bi mogao biti jedan od znakova da mu se sviđate ali je previše sramežljiv da bi bilo što poduzeo. Ponekad je teško identificirati takve znakove, no probajte se više usredotočiti na njegovo ponašanje u vašoj blizini i lako ćete ih primijetiti (ako ih ima). Ako vam daje komplimente ili se stalno mota oko vas, ali vas još nije pozvao van možda je samo previše sramežljiv da bi to učinio. U tom slučaju, na vama je da krenete u akciju.

3. Promatra vas iz prikrajka

Ako je on jedan od onih tipova koji vas neprestano promatra, ali ništa ne poduzima onda je moguće da čeka da vi napravite prvi korak. Zacijelo nije riječ o agresivnom, već o sramežljivom tipu muškarca. Agresivni tipovi najčešće vole poduzimati prvi korak, dok ovi drugi čekaju da djevojka njima priđe i pokrene stvari.

4. Misli kako ste predobri za njega

Jedan od razloga zašto se sramežljivi tipovi boje poduzeti prvi korak je i taj da možda misle kako je djevojka koja im se sviđa naprosto predobra za njih. S obzirom na to da možda misli kako kod vas nema šansu, radije će se povući i čekati ili jednostavno odustati. On ne želi riskirati i biti odbijen. Ako je muškarac koji vam se sviđa jedan od takvih, dajte mu ohrabrenje ili mu otvoreno pokažite kako vas je dostojan. Možda je upravo to sve što mu je potrebno da bi skupio hrabrosti i prišao vam.

5. Nervozan je u vašoj blizini

On možda čeka da vi napravite prvi korak jer je jednostavno previše nervozan da bi sam to učinio. Činjenica da se osjeća nervozno u vašoj blizini ide u prilog tome da mu se uistinu sviđate tako da je ovo dobar znak. Ne želi ništa poduzeti kako ne bi ugrozio nešto za što se nada da će postati veza. Vjerojatno misli kako vi imate više samopouzdanja od njega pa se nada da ćete vi pokrenuti stvari.

6. Flertuje s vama već neko vrijeme

Ako flertuje s vama već neko vrijeme to bi mogao biti jedan od znakova da mu se sviđate ali želi da vi prvi nešto poduzmete. On se nada da ćete i vi zauzvrat pokazati svoj interes. To možete učiniti tako da i vi koketirate s njim ili zauzmite direktniji pristup. Dajući mu do znanja da ste i vi zainteresirani za njega mogao bi biti početak jedne odlične veze.

7. Njegovi prijatelji vas potiču da napravite prvi korak

Ovo je jedan od najočitijih znakova. Ako vam njegovi prijatelji otkrivaju da je zainteresiran za vas i da samo čeka da poduzmete nešto, onda je to to. Vrlo je dobro ako možete razgovarati s njegovim prijateljima jer bi vam oni mogli otkriti što vaš sramežljivi momak misli i osjeća. To vam daje prave insajderske informacije.

Započeti vezu sa sramežljivim muškarcem prilično je teško, no uz malo truda može biti itekako isplativo. Jeste li ikad bili u vezi sa sramežljivim muškarcem?

Izvor: love.allwomenstalk.com

zena.hr