Spavala s čak trojicom učenika, a sada tvrdi da joj je jako žao

učiteljica, spavanje
Izdala sam svoje vrijednosti i principe, radila sam stvari koje nisam smjela kako bi potisnula svoje probleme - rekla je bivša učiteljica pred sudom. Rekla je da su joj učenici pričali lijepe stvari i da se osjećala poželjno jer pati od pomanjkanja samopouzdanja.

- Ja sam za sve kriva, nitko drugi - tvrdi sada Brianne. Nekoliko puta se rasplakala.

U sudnici su bili i njezini roditelji i njezine dvije sestre. Na sudu nije bio njezin suprug koji se od nje rastao 2013. kada je izbio skandal. Par ima dvoje djece. Brianne je rekla da u zatvoru ide na terapiju i tako je riješila problem manjka samopouzdanja. Kaže kako više ne želi raditi kao nastavnica.

Kaže i da neće više nikada stupiti u kontakt s bivšim učenicima s kojima se seksala. Odbor za pomilovanje u Utahu će odlučivati kada će Brianne na slobodu. Odluku bi trebali donijeti u roku do 30 dana. U studenom 2015. godine bivša je učiteljica osuđena na najmanje dvije godine zatvora.

Odbor ju sada može pustiti ili joj pak produljiti kaznu na 30 godina zatvora. S učenicima je spavala između siječnja i rujna 2013. godine.

Jedan od tinejdžera ljubavnika se hvalio prijateljima u školi kako je spavao s učiteljicom. Njegova kolegica to je ispričala baki koja je sve prijavila policiji. Jedan od njezinih ljubavnika kasnije je također morao izaći pred sud jer je rivalu slao prijeteće poruke.

Tinejdžer (18) je u učiteljicu bio zaljubljen i sve to za njega nije bila samo afera pa se naljutio na rivala koji je otkrio da je spavao s učiteljicom i tako ju poslao u zatvor. Jedan od učenika u vrijeme dok je imao aferu s učiteljicom bio je star 17 godina.

24sata.hr