Soraja želi u Los Angeles, Mila hoće jahati

Uspjeh mi je najvažniji i zato želim barem nakratko živjeti u Playboyevoj vili - rekla nam je Soraja, pišu 24sata.hr.

Voditeljica Mila Horvat (30) poželjela je imati rasnoga konja.

- Htjela bih više vremena posvetiti jahanju jer mi je to omiljena razbibriga i jako me veseli - kaže voditeljica. Glumac Hrvoje Kečkeš (36) strastveni je navijač Dinama.

- U novoj godini želim da se razriješi situacija s transparentnošću mog najdražega kluba. Bio sam u bojkotu utakmica, ali sam ga ipak prekinuo. Volio bih i da imam više posla - kaže zagrebački glumac Hrvoje Kečkeš. Splitski pjevač Joško Čagalj Jole (39) sa suprugom Anom (29) čeka treće dijete. S obzirom na to da već imaju dvije djevojčice, Ivu (5) i Emu (3), Jole je izjavio kako bi sad volio dobiti sina.
Alku Vuicu razveseliobi Audi A5

Kantautorica Alka Vuica (50) Novu godinu dočekat će na Kubi. Nada se kako će je dar čekati u Zagrebu ispod bora.

- Želim si Audi A5 - rekla je 'skromna' Alka.

Tomislav Jelinčić (34), TV voditelj, nada se kako će u idućoj godini postati i bogati poduzetnik.

- Imam nešto maslina i volio bih da konačno rode kako bih imao što više svog maslinova ulja. Nadam se da u 2012. i dalje neću znati kako izgleda pedijatar moje djece - rekao nam je Tomislav. Dodao je da bi najviše htio na televiziji objaviti da je Hrvatska konačno izašla iz banane. Pjevač Duško Lokin (67) volio bi poletjeti.

- Nadam se da ću si sljedeće godine ispuniti staru želju. Želio bih položiti tečaj za pilota kako bih mogao letjeti svojim avionom. Želim si još nekoliko tisuća eura koje mi nedostaju kako bih u podrumu mogao završiti avion koji radim - rekao je Duško.