Šokantno: Majka zavela maloljetnog dečka svoje kćeri i rodila mu sina

Prije šest tjedana 32-godišnja Mayra Gonzales rodila je zdravog sina, no okolnosti njezine trudnoće, sve su samo ne zdrave naravi. Njezino novorođeno dijete navodno je poteklo iz seksualne veze sa 16-godišnjim dječakom, koji je k tome još i dečko njezine kćeri, prenosi Huffington Post.

Gonzales, koja živi u Santa Ani u Kaliforniji, majka je troje djece, a uhićena je prekjučer i odvedena u pritvor. protiv nje je podnesena kaznena prijava za seksualni odnos s djetetom ispod 16 godina starosti te oralni seks s osobom mlađom od 18 godina.

Gonzales je u vezi s dječakom bila od 1. srpnja do 24. prosinca prošle godine, a s njime j imala šest seksualnih susreta u tom periodu. "Evidentno to je bila kontinuirana stvar sve dok susjedi nisu shvatili što se događa", rekao je za CBS Los Angeles Anthony Bretagna, policijski poručnik.

Gonzales se nalazi u pritvoru, a njezina jamčevina određena je na 20.000 dolara. Ukoliko je sud osudi, mogla bi završiti u zatvoru na sedam godina i osam mjeseci te biti upisana u registar seksualnih prijestupnika.