FOTO/VIDEO  Šokantni detalji s hrvatske plaže na kojoj se parovi javno seksaju!

A kako je to izgledalo prije samo godinu dana, podsjećamo u priloženom videu.

Kolege iz inMagazina Nove TV došle su prije godinu dana u posjed ekskluzivne amaterske video snimke koja prikazuje svakodnevne radnje na rovinjskoj plaži gdje se vodi ljubav "uzduž i poprijeko".

Voajeri, ekshibicionisti, turisti iz cijelog svijeta koji uživaju u nesputanom seksu... tamo nema čega nema! Još kad tome pridodamo brojne rovinjske seks klubove, čini se da ovaj istarski biser nije bezrazložno upisan na svjetsku kartu seks turizma.

"Na toj plaži se nalazi do dvadesetak parova, mnogi od njih masturbiraju. Ta plaža nema tuševe, nema WC-e, nema kante za smeće, totalno je nehigijenska, a takve plaže bi morale imati višu higijenu nego sve ostale", izjavila je prije godinu dana Đurđica Maršić, predsjednica Udruge za promicanje seksualnih sloboda.
Plaža Punta Križa nadomak Rovinja

Što se tiče same plaže, jedan gost je otkrio "pravila".

"Ne postoje službena pravila ponašanja, ali ona su vrlo jednostavna. Svi mogu sudjelovati. Ako se netko odluči priključiti spolnom odnosu, treba samo pitati i ako mu se odobri, počinje igra. Ako je odnos publici bio zanimljiv, ona će to nagraditi pljeskom", otkrio je.

Mnogi ovu lokaciju koriste i za prodaju seksualnih usluga, a poznata je i gay parovima.

Da nije riječ tek o pukim naklapanjima uvjerio se i reporter In magazina Davor Garić koji je prije godinu dana pokušao doznati kako je moguće da se seksualne egzibicije na otvorenom toleriraju. Njegovu priču pogledajte u priloženom videu.