Skandal: Milijunašica se seksala u WC-u dok je muž gledao

seks, skandal
Mary i Chris Gorman u poslovnom svijetu zajedno su "teški" više od 50 milijuna funti!

Mary i Chris Gorman, bogati škotski par i vlasnici lanca trgovina Gadget Shop, uhićeni su za vrijeme neobičnog seksa u javnom zahodu u jednom američkom noćnom klubu.

Naime, uhićeni su u trenutku dok je Mary imala seksualni odnos s nepoznatim muškarcem u zahodu noćnog kluba Roxy u Orlandu na Floridi, a muž je stajao sa strane i gledao.

- Zaposlenik kluba prijavio je policiji da bijelac, crnac i bjelkinja, koja je kasnije identificirana kao Mary, imaju seksualni odnos u muškom zahodu kluba - izjavio je policajac Noah Pruitt, s kojim se Mary kasnije pokušala i fizički obračunati.

Pronašli i kokain

Maryin suprug se, također, nasilnički ponio kada je pokušao spriječiti policajca da uhiti Mary, nakon što je u njenoj torbici pronašao dva papirića u kojima je bio kokain.

- Dama je plakala i izgledala je jako loše. Derala se na policajca da ju pusti da ode - rekao je konobar koji ih je i zatekao u samome činu.

Mary je optužena za posjedovanje droge i napad na policajca te joj prijeti do 5 godina zatvora, njen suprug, s kojim je već 19 godina u braku, za pokušaj ometanja uhićenja, dok je nepoznati muškarac, s kojim je Mary imala odnos, pušten bez optužbi.

"Teški 50 milijuna funti"

Ovaj razuzdani par je poprilično uspješan u poslovnom svijetu te su tako zajedno "teški" preko 50 milijuna funti. Chris je, između ostaloga, i predavač na Sveučilištu u Paisleyu, dok se Mary u slobodno vrijeme bavi humanitarnim radom za mlade. Žive u vili vrijednoj 2 milijuna funti koja je opremljena sa čak 33 televizora, bazenom te, vjerovali ili ne - privatnim disko klubom!

Izvor: javno.hr