Simona: Istina je, nudili su me biznismenima, ali nisam bila prostitutka. Samo sam se htjela bogato udati

- Isabella Kim Popović (19), kći pjevača Danijela Popovića koja se proslavila nastupom u showu Hrvatska traži zvijezdu, išla je kod Nebojše Perunovića Panče na besplatni solarij i masažu.

- Prošle godine upoznala sam Saru Sikirić dok sam hostesirala na Zrću. Prišla mi je u društvu jedne djevojke i ponudila besplatne usluge salona na Trešnjevci koji mi je želio biti sponzor, kazavši kako će mi sve biti besplatno ako ja tamo dovedem neke moje prijateljice kojima bi, pak, dao i popust. Bilo im je bitno da imaju zgodne cure u salonu, a ja se tom njihovom ponudom uopće nisam opterećivala. Panču nikad u životu nisam upoznala, ne znam ni tko je to.

Građanska dužnost

Pred Novu godinu postala sam svjesna da se tamo nešto čudno zbiva i kad sam shvatila da se mnoge djevojke tamo čudno ponašaju, pobjegla sam glavom bez obzira. Prošlo je više od pola godine i ja sam na njih zaboravila, sve dok me prošli tjedan nisu pozvali u policiju na obavijesni razgovor. Zanimalo ih je što se tamo događalo, rekla sam koliko sam znala, makar zapravo ništa, i to je sve. Upravo me zbog toga pogađaju priče kako sam i ja jedna od djevojaka koje su tamo radile i zbog toga ću tužiti medije koji su to objavili, ističe Isabella.

- Sve piše u policijskom izvještaju, svima je jasno da sam ja samo svjedok na okolnosti tko je sve tamo dolazio i koga sam sretala i ništa više. Naravno, da sam se odazvala na razgovor u policiju, obavila sam svoju građansku dužnost i ni sa čim drugim ne želim imati veze, poručuje Isabella.

Sat vremena ranije, na istoj policijskoj adresi na zagrebačkim Oranicama iskaz je dala Simona Šajn ex Gotovac, s kojom smo razgovarali u Zadru.

- Bila sam prisiljena surađivati a Pančom, ali istina je ipak drugačija od onoga što se već dva dana objavljuje u novinama. Točno je da su me on i još neki ljudi nudili raznim biznismenima, slali na večere i nagovarali na štošta, ali nisam bila prostitutka koja je spavala s klijentima na noć za sto ili više eura. To su laži.

Priznajem da sam bila naivna, sad ću vjerojatno ispasti i glupa, ali bila sam potpuno sama i željela sam pronaći nekog uspješnog muškarca koji bi me zavolio kakva jesam. Umjesto idealne ljubavi, doživjela sam košmar iz kojeg ne mogu pobjeći već danima, ispričala nam je u Zadru Simona Šajn ex Gotovac.

izvor: jutarnji list