Shanaelle Petty je Miss Universe Hrvatske 2017!

Miss Universe Hrvatske
U velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote pobijedila je Shanaelle Petty.

Lijepu Shanaelle okrunila je prekrasnom krunom zlatarne Dodić dosadašnja misica Barbara Filipović. Devetnaestogodišnjakinja iz Slavonskog Broda večeras se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Voli crtati, kuhati, šivati. Svira klavia a voli i tenis i odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene facebook stranice izbora najviše su glasovali za Marijanu Josipović iz Osijeka koja je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti.

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju i gledateljima Hrvatske televizije u izravnom prijenosu u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, a Top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima Lisca , večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill te su nosile i atraktivne sandale slavnog talijanskog dizajnera Gimmija Baldininia. Na izboru su ljepotice predstavile i novu kolekciju sunčanih naočala Sherri Hill što je ujedno bila i svjetska premijera.

Šminku i frizuru su odradili stilisti Salona Renata u suradnji s Deborah Milano i Schwarzkopf Professional proizvodima.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule.

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika, usavršavanje stranih jezika , glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 Eura.

Sva zbivanja u vezi nove Miss Universe Hrvatske pratite na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/ MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, u vlasništvu WME/IMG agencije, globalnog lidera u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.


FOTO: PR / Direkcija MUH